Bu sene Türkiye de bir ilk gerçekleştirdik. Eğitim alanında belki de asrın projesini gerçekleştirdik. Yenilenen müfredata uygun görüntülü yıllık planları oluşturduk. Yıllık planlarınızın üzerindeki karekod sayesinde işleyeceğiniz konunun drillerine, eğitsel oyunlarına vs. ulaşabileceksiniz. Derste ne işleyeceğim diye düşünmeniz gerek yok. Biz sizler için her şeyi ayarladık. Bu projenin sahibi yıllardır planlarımızı hazırlayan, bizler için çalışan KEREM BALYEMEZ dir. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu planlar sadece spor ve yaşam dergisi ile ücretsiz olarak verilecektir. 


Spor ve Yaşam Dergisi ile Beden Eğitimi Doküman DVD miz ücretsiz hediye! Yılda 4 dergi, 4 büyük boy poster ve 4 Eğitim DVD si veriyoruz. Dergimizin yıllık aboneliği sadece 55 TL dir. Hemde kargolar ücretsiz. 


İsterseniz Beden eğitimi doküman DVD mizi tek başına kapıda ödemeli olarak kargo dahil 30 tl ye alabilirsiniz. 


Sipariş için; adınızı soyadınızı adresinizi ve telefon numaranızı mesaj 0 507 014 08 08 nolu hattımıza yada info@sporveyasamdergisi.com mail adresimize abone olmak için "abonelik" tek başına DVD yi almak için "plan dvd" diye bilgi notu düşerek mesaj atmanız yeterlidir. CD niz kapıda ödemeli olarak gönderilecektir.


Detaylı bilgi için: 0507 014 08 08