6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatı il müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan sırası esas alınarak antrenör boş pozisyonları için belirlenen boş kontenjan sayısının üç (3) katına girerek sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden onaylanmıştır.

Başvuruları onaylanan ve 2021 yılı Sözleşmeli Antrenör Alımı sözlü ve uygulamalı sınavlara katılmaya hak kazanan adayların sınavları 06 – 17 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecektir. Sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların sınav tarihleri ve yerleri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden Sınavlarım/Mülakatlarım başlığı altından ilan edilmiş ayrıca başvuru sırasında beyan etmiş oldukları e-posta adreslerine kariyerkapisi@gsb.gov.tr adresi üzerinden sınav tarihi ve yerlerine ilişkin bilgiler içeren e-posta gönderilmiştir.

Adaylar, kendileri için belirlenen sözlü ve uygulamalı sınav tarihi ve saatinde sözlü ve uygulamalı sınava katılmakla yükümlüdür. Belirlenen tarihte sözlü ve uygulamalı sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Bu durumdaki adaylara ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir. Ancak mücbir sebeple sözlü sınava katılamayacak olunması halinde ilgili branş için belirlenen sınav tarihleri içerisinde olmak kaydıyla adaylar için sözlü sınav tarihinde değişiklik yapılabilecektir.

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınava gelirken serbest kıyafet ile geleceklerdir. Sözlü ve uygulamalı sınava katılmadan önce sınav salonlarında yer alan soyunma odalarında branşına uygun (eşofman, tayt, mayo, bone, temiz tabanlı spor ayakkabı, temiz tabanlı terlik vb. uygun gördükleri herhangi biri ile) spor kıyafetlerini giyerek sınava katılacaktır. (Sözlü ve uygulamalı sınav için takım elbise zorunluluğu yoktur.)

Pandemi şartları nedeniyle hijyen koşullarının sağlanabilmesi için sözlü ve uygulamalı sınava katılacak adayların kendi branşlarına özgü ekipmanları (tenis raketi, boks eldiveni, mayo, terlik, bone, buz hokeyi sopası, buz pateni, masa tenisi raketi, badminton raketi, hokey sopası vb.) var ise yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kendi ekipmanları bulunmayan adaylar sınav salonlarında yer alan ortak kullanım ekipmanlarını kullanacaklardır.

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınava gelirken kimlik belgelerinden birini (Nüfus cüzdanı veya pasaport) yanlarında bulunduracaklardır. Kimlik belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı veya pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

Adaylar için belirlenen sözlü ve uygulamalı sınav tarihinde sınav salonları girişinde HES (Hayat Eve Sığar) kodu ile sorgulama yapılacaktır. Geçerli HES (Hayat Eve Sığar) kodu olmayan aday kesinlikle sınava alınmayacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Ayrıntılar için TIKLAYINIZ.