2.Kademe Bocce Temel Antrenör Uygulama Eğitimine katılacak olanların 7 Haziran 2021 tarihinden, 18 Haziran 2021 cuma günü mesai bitimine kadar e-devlet üzerinden ön kayıtlarını yapmaları ve kayıt işlemi sonunda verilecek referans numarası ile Halkbankası'na giderek kurs ücretini Banka içerisinden verilen Referans numarasını kullanarak yatırmaları gerekmektedir. Kurs ücreti yatırılmadan Kayıt kesinleşmeyecek olup, 18 Haziran 2021 mesai bitimine kadar yeterli başvuru olmaması durumunda kurs açılmayacaktır. 

Kursa katılacakların 21 Haziran 2021 Pazartesi günü Saat:09.00'da  Kahramankazan Belediyesi Bocce Tesisinde hazır olması gerekmektedir. Adayların Kurs katılım evraklarını tamamlanmış şekilde getirip Kurs Sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir.


Kursa katılım şartları:

2. kademe kursa katılacak adaylar;
- Kurs başvuru formu
- 700 TL kurs katılım payını kurs başlangıcından önce e-devlet'ten alınan referans numarası ile Halkbank'a giderek yatırmış olmalıdır
- 75 TL olan Kart ücretini kurs bitimine kadar TBBDF gelirler hesabına yatırmış olmalıdır
- Her antrenörün çalıştırdığı 2020-2021 senesi lisansına sahip en az 5 lisanslı sporcusu olmalıdır (Antrenörler sporcularına ait lisans fotokopilerini dosyalarına eklemelidir).
- Diploma Fotokopisi yada Öğrenci Belgesi
- Adli sicil belgesi
- En az lise ve dengi okul mezunu olmalıdır.
- Kurs evrakının tamamını kurs başlangıcında teslim etmelidir

ÖNEMLİ

Kendisinde ya da ailesinde Covid-19 tanısı konulmuş ve/veya temaslı olan kişilerin başvuru tarihi bitiminden önce Federasyona belgeli olarak bildirmeleri gerekmektedir. Aksi halde sorumluluk kişinin kendisine aittir.

Uygulama Eğitimine katılmaya hak kazanan kursiyerlerin 21 Haziran 2021 tarihinden önce HES kodlarını sakirerdem@hotmail.com adresine mail olarak bildirmeleri zorunludur.

Kurs süresince uygulanacak Pandemi tedbirlerine uyulması gerektiğini önemle belirtmek isteriz.

1) Tesise maskesiz kimse alınmayacaktır. Tesis içerisindeki tüm kapalı alanlarda ve eğitim süresince sporcular ve eğitmen antrenör dışında herkesin tıbbi maske takması zorunlu olacaktır.
2) Tesis girişlerinde ve tüm ortak kullanım alanlarında antiseptik el temizleme solüsyonları bulundurulacak ve tesise giriş esnasında herkesin antiseptik el temizleme solüsyonlarını kullanması sağlanacaktır.
3) Tüm alanlarda sosyal mesafe kurallarına uyulmalıdır. Salon ve toplantı odasında gerçekleştirilecek olan eğitimlerde oturma düzeni, sosyal mesafe kuralına göre planlanacaktır.
4) Tesislerin havalandırma işlemi %100 dış ortam havası ile sağlanacaktır. Hava sirkülasyonunu sağlamak amacı ile tesisteki ortak kullanım alanları arasındaki kapılar açık tutulacaktır.
5) Eğitim süresince misafir-izleyici kabul edilmeyecektir.
6) Tuvaletlerde sıvı sabun ve tek kullanımlık kağıt havlu kullanılacaktır.
7) Kullanılan eldiven, maske vb. tek kullanımlık malzemeler için tesisin belirli noktalarında tıbbi atık kutuları bulundurulacaktır.


İrtibat: Şakir ERDEM - 0532 297 95 95

 

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız...