Disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın durumuna açıklık getiren Bulut, "Tolgay, UEFA'ya değil Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu; ancak Beşiktaş, Tolgay’ın bütün alacaklarını ödedi" ifadesini kullandı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Pepe’nin geleceğiyle ilgili konuşmak için erken olduğunu belirten Ahmet Bulut, 3-4 hafta sonra bu konuda bir hareketlilik olabileceğini söyledi.

Talisca’nın Çin’e transferini de anlatan deneyimli futbol adamı; "Talisca, 2 seneliğine kiralık gelmişti. Satın alma opsiyonu 25 milyon avroydu. Oyuncuya Çin’den senelik 11 buçuk milyon avro maaş teklif ettiler ve o da parayı seçti" şeklinde konuştu.

Alvaro Negredo’nun Beşiktaş'tan ayrılık sürecine de anlatan Bulut, “O zaman avro çok yükselmişti. Negredo da maliyeti yüksek bir futbolcuydu. Maaşında indirime gitmeyi kabul etmedi. O paraları da başka yerde kazanamayacağı için kulüpten alacağı yaklaşık 1 milyon avroyu içeride bırakıp Dubai’ye gitti" ifadelerini kullandı. 
trtspor