Mücadeleye hücumda çok iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Anadolu Efes özellikle Beaubois, Micic ve Moerman ile dış şutlarda yüksek bir yüzde yakaladı ve ilk çeyreği 29-23 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte de daha etkili gözüken temsilcimiz farkı daha da açarak ilk yarıyı 50-39 önde bitirdi.

Anadolu Efes'in sadece 7 sayı bulduğu üçüncü çeyrekte ise yakaladığı 20 sayıyla ev sahibi Barcelona Lassa parkenin tek hakimiydi. Önce 11 sayılık farkı kapatan İspanya temsilcisi, çeyreğin son dakikalarında ise öne geçmeyi başardı: 59-57

Final periyoduna geriden gelmenin moral üstünlüğüyle başlayan Barcelona Lassa seyirci desteğini de arkasına alınca farkı açmaya başladı.

Bu bölümde İspanyol ekibinin 21 sayısına Anadolu Efes sadece 8 sayıyla cevap verdi ve karşılaşmadan 80-65 yenik ayrıldı.

Anadolu Efes'de Brock Motum 13 sayı, Barcelona Lassa'da ise Pierre Oriola 14 sayı ile takımlarının en skorer oyuncuları oldu.

Bu sonuçla THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes 6. yenilgisini, Barcelona Lassa da 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, 4. sıradaki yerini korudu.

trtspor