TAHKİM KURULUNDAN GÜZEL HABER ..2020 SURECİNDE TÜRKİYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU BASKAN ADAYLIĞIMI ACIKLİYORUM

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Çorum İl Temsilciliği Görevimden İstifa Ettiğimi ve Önümüzde Olağan ve Olağanüstü Genel Kuru Süreçlerinde Alandaki 30 Yıllık Tecrübemle Türkiye Okul Sporları Federasyonunu Yönetme ve Başkan Aday Olma Yönündeki Düşüncemi Kamuoyunu İle Paylaşmıştım.


Yönetime ve Başkan Adaylıgina Talip Olduğumu Açıkladığım Beyanlarımin Başında Yer Bulmuştu.Bu Süreç Sonrasında Türkiye Okul Sporları Federasyonu Yetki ve Sorumluluk Alanına Asma Pahasına Şahsıma 3 Konuda Sorusturma Açmış ,, Alınan Savunmam Sonrasında Okul Sporları Federasyonunu Disiplin Kurulu Tarafından İsnat Edilen Bu 3 Fiilden 10 Ay Hak Mahrumiyeti Cezası Haksız Olarak Cezalandırıldım.


Verilen Cezanın Şahsımda ki Karşılığı Bu Zamana Kadar Okul Sporlarına Alanda Vermiş Olduğum Hizmetlerin, Birikim ve Tecrübelerimin Bir Kenara Atılması ve Hepsinden Önemlisi Onur ve Gururumun Örselenmesi Oldu.


Hakkımızda Verilen Bu Hukuktan ve Vijdandan Tamamen Yoksun Artniyetli Cezayı Kabul Edip Kenara Çekilmemi Kimse Benden Beklemesin Demiştim.

3O Yıldır Sporun İçerisinde Bulunan ve Türk Sporuna Milli Takım Sporcusu, Beden Eğitimi Öğretmeni, Antrenör , Kulüp Yöneticisi İl Temsilcisi ve Federasyon Kurulları Üyesi Olarak Hizmet Ettim ve Bu Süreçte Spor Ahlakından, Spor Ettiğinden ve FairPlaydan Hiç Uzaklaşmayan Bir Spor Adamı Oldum.


Türk Hukukuna ve Adaletine İnancımın Sonsuz Olduğunu ,Adaletin Er Yada Geç Tecelli Edeceğini Bulunduğum Çeşitli Platformlarda Paylaştım.İnanan Oldu İnanmayan Oldu Ama BenTürk Adaletine Duyduğum Güveni Her Ortamda Dile Getirdim. Federasyonu Disiplin Kurulunun Tarafıma Vermiş Olduğu Cezaya Avukatın Sayın Sevgi Kabay Aydoğ Vasıtasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kuruluna İtirazımizi Yaptık.


Ve Adalet Adına Son Sözu Ankara'da Dağıttıkları Adaletletlerine ve Vijdanlarina Sığındığım Tahkim Kurulunun Çok Kıymetli Üyeleri Söyledi. Haziran 2018 de Tarafıma Verilen ve 3 Ayrı Suçtan İsnat Edilen 10 Aylık Hak Mahrumiyeti Cezası , Bu Cezaların Hukuk ve Yetki Dışı Oldugunun Tespitini Yaparak İptal Etmiştir. Sıkıntı Çektiğim ve Psikolojisik Olarak Yıpratılmaya Çalisildigim Sürecin Sonunda Onurunu Kazanmış ve Maneviyatını Yükseltmiş Bir Birey Olarak Çıkmanın Hakli Mutluluğunu Yaşıyorum.
Bu Süreçte Uzaktan Yakından Beni Tanıyan ve Manevi Desteklerini Esirgemeyen Tüm Dostlarıma Saygılarımı Sunuyorum..


Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Adaylığımı Bugünden Okul Sporlári Kamuoyuna İlan Ediyorum..


2020 Olağan , 2020 Öncesi Yapılması Muhtemel Bir Olağanüstü Genel Kurulda Türk Okul Sporlarını Bulunduğu Yerden Çok Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Projelerimle Karşınızda Olacağım..


Başarmak Hayal Etmekle Başlar...


Desteğinizle Başaracağım...


Kamuoyuna Değerli Basınımızla Saygılarımla..