Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazartesi günü Beşiktaş Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Asım Yusuf Öz olacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Serkan Tokat yapacak.

Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'de bu sezon ilk kez üst üste 3 karşılaşma kazanan siyah-beyazlılar, sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'yi de taraftarının önünde yenip seriyi 4 maça çıkarmak ve zirve takibini sürdürmek amacında.

Ligde son iki maçını kazanamayan, UEFA Avrupa Ligi'ne de hafta içinde Rus ekibi Zenit'e yenilerek veda eden sarı-lacivertliler, derbide 3 puanı alarak taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kalmıştı.

Ligde 23. haftaya Beşiktaş 39, Fenerbahçe ise 24 puanla girdi.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Loris Karius, Gökhan Gönül, Nicolas Isimat-Mirin, Domagoj Vida, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz, Ricardo Quaresma, Shinji Kagawa, Jeremain Lens (Güven Yalçın), Burak Yılmaz.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Isla, Skrtel, Sadık Çiftpınar, İsmail Köybaşı (Hasan Ali Kaldırım), Mehmet Topal, Jailson, Tolgay Arslan, Dirar, Moses, Soldado.

trtspor