Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İtalya'da umduğunu bulamayınca rotasını Süper Lig'e çevirdi. Siyah-beyazlılar, Demir Grup Sivasspor'un Barcelona'dan kiraladığı Douglas için temaslarını sıklaştırdı.

Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun Demir Grup Sivasspor ile yaptığı sözleşmedeki bir maddeden faydalanmak istiyor. Sözleşmede Barcelona'nın futbolcuyu geri çağırma ve Demir Grup Sivasspor'un kiralamayı iptal ettirme hakkı bulunuyor. 

Siyah-beyazlılar'ın bu maddenin hayata geçirilmesi ile Brezilyalı oyuncuyu kadroya katmak istediği belirtildi. Ayrıca Kartal'ın bu transferi noktalamak için iki kulüp başkanı arasındaki iyi ilişkileri ve Fatih Aksoy transferinde sağlanan kolaylığı da kullanacağı belirtildi. 

Öte yandan Barcelona ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Douglas için Katalan ekibinin de zorluk çıkarmayacağı gelen haberler arasında...

Sezon başında Demir Grup Sivasspor'a transfer olan Douglas, kırmızı-beyazlı formayla ilk yarıda 15 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 2 gol atan deneyimli futbolcu 5 de gol pası verdi. 

trtspor