Süper Lig'de 2019-2020 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Saalfelden kasabasında sürdüren siyah-beyazlılar, hazırlık maçında İtalya Serie A ekibi Brescia ile karşı karşıya geldi.

Groedig Goldberg Stadı'nda yapılan karşılaşmaya siyah-beyazlılar, Loris Karius, Jeremain Lens, Domagoj Vida, Necip Uysal, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Muhayer Oktay, Erdem Seçgin, Ricardo Quaresma, Tyler Boyd ve Güven Yalçın 11'i ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısını Brescia, 45. dakikada Alfredo Donnarumma'nın kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran, Nicolas Isimat-Mirin, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Orkan Çınar, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün ve Umut Nayir de süre aldı.

Brescia, 53. dakikada Donnarumma ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş son 4 maçta gol bile atamadı

Avusturya kampının son maçında Brescia'ya da yenilen siyah beyazlılar oynadığı son 4 hazırlık maçını kaybetti. 

Daha önce Beşiktaş, Apollon Larissas ile 0-0 berabere kalırken Eibar'a 2-0, Udinese'ye de aynı skorla yenilmişti.  

Necip Uysal da sakatlandı

Beşiktaş'ın Avusturya kampında sakatlıklar peşini bırakmadı. Burak, Atiba, Roco, Ljajic, Dorukhan ve Medel'den sonra Necip Uysal da Brescia maçında sakatlanarak sahayı terk etti. Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında sakatlanan Necip'in yerine Mirin oyuna dahil oldu.

Avusturya kampı tamamlandı

Beşiktaş,Brescia maçı ile beraber 12 gün süren Avusturya kampını tamamladı. Karşılaşmanın ardından Salzburg Havaalanına gidecek olan kafile, buradan kalkacak özel uçakla Türkiye'ye dönecek. Siyah beyazlılar 2 gün izin yapacak ve hazırlıklarına 7 Ağustos akşamı saat 19.00'da yapacağı idman ile devam edecek.

Beşiktaş, 17 Ağustos'taki ilk hafta karşılaşması olan D.G. Sivasspor maçı öncesi son hazırlık maçını 10 Ağustos saat 20.00'de Yunanistan ekibi Panathinaikos ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

 

Kaynak: trtspor