Türkiye nin en büyük beden eğitimi ve spor portalı olan sitemizde yapılan ankette beden eğitimi öğretmenleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı nın çalışmalarından memnun olmadıklarını belirttiler.

Yapılan ankete göre 11239 kişi katıldı. 7957 Kişi (% 72) Gençlik ve spor Bakanlığı nın çalışmalarından memnun olmadıklarını belirtti. 2094 Kişi (%18) Gençlik ve spor Bakanlığı nın çalışmalarının idare edebilir düzeyde olduğunu belirtti. 1188 Kişi (% 10) ise Gençlik ve spor Bakanlığı nın çalışmalarından memnun olduğunu belirttiler.

Anketimiz:

Gençlik ve Spor Bakanlığı nın Çalışmalarını Yeterli Buluyor musunuz? Diye soruduk.

Ankete 11239 kişi katıldı.

Hayır: 7957 kişi % 72
İdare Eder: 2094 kişi %18
Evet: 1188 kişi % 10

Anketimizin linki:
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/genclik-ve-spor-bakanliginin-calismalarini-yeterli-buluyor-musunuzi-t13107.html

Bu sonuçlar şunu göstermektedir:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Beden eğitimi öğretmenlerini memnun edememişlerdir. Bir çok sıkıntılarla boğuşan beden eğitimi öğretmenleri Gençlik ve Spor Bakanlığı ndan yeteri derecede destek bulamamıştır. Okul sporlarının kapatılmasıyla birlikte maddi açıdan zayıflayan okullar, maçlara öğrencileri götüremeyecek duruma düşmüştür. Müsabakalara giden beden eğitimi öğretmenlerinin ek dersleri kesilir olmuştur. Okul sporlarının amacı spor yaptırmak değil, lisans çıkarmak olmuştur. Beden eğitimi öğretmenlerinin sorunlarını dinlenmediği ortaya çıkmıştır. 

Özel Haber / www.bedenegitimi.gen.tr