Süper Lig'de ikinci devrede henüz puanı bulunmayan Akhisarspor, 21. hafta mücadelesinde 11 Şubat Pazartesi günü Demir Grup Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Ligde en son 15. haftada konuk ettiği Fenerbahçe'yi yendikten sonra çıktığı 5 maçta sadece 1 puan alabilen Akhisarspor, ikinci devrede oynadığı 3 müsabakayı da kaybetti. Yeşil-siyahlı ekip ligde 17 puanla son sırada yer alıyor.

Sivasspor'da 3 isim yok, 3 oyuncu da ceza sınırında

Sivasspor'da, karşılaşma öncesi Arouna Kone, Hugo Vieira ile Gabriel Torje'nin sakatlığı bulunurken, Hakan Arslan, Mattias Bjarsmyr ve Özer Hurmacı sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sivasspor evinde kaybetmiyor

Kırmızı-beyazlılar evinde oynadığı 10 karşılaşmada 4 kez galip gelirken, 5 kez de rakipleriyle puanları paylaştı. İç sahada sadece Kasımpaşa'ya yenilen Sivasspor, evinde çıktığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Sivasspor, evindeki yenilmezlik serisini Akhisarspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak kırmızı-beyazlı ekip, maç saatini beklemeye başlayacak.

Demir Grup Sivasspor 28 puanla ligin 9. sırasında yer alırken, Akhisarspor ise 17 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. 

Akhisarspor'da 7 eksik

Sarı kart cezalıları Miguel Lopes ile Rajko Rotman'ın forma giyemeyeceği Akhisarspor'da Mustafa Yumlu, Eray Ataseven, Dany Nounkeu, Güray Vural ve Jeremy Bokila'nın sakatlıkları bulunuyor.

trtspor