Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, sürpriz bir ismi renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor.

Yönetim, Fatih Terim'in isteği ile Rachid Ghezzal’ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Cezayirli futbolcuyu, geçen sezon formasını giydiği Beşiktaş da istiyor. Galatasaray'ın, 29 yaşındaki futbolcunun temsilcisi ile transfer şartlarını görüştüğü öğrenildi.

Ghezall’ın, sarı kırmızılılardan yıllık 2 milyon 700 bin euro garanti ücret talep ettiği belirtildi. Leicester City’nin ise kiralama için yaklaşık 2.5 milyon euro, bonservis olarak 8 milyon euro istediği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, Leicester ve Ghezzal'ın istekleri doğrultusunda durum değerlendirmesi yapacak. Diğer yandan Galatasaray, orta sahaya da takviye yapmak istiyor.

Hedefte Berkan Kutlu da var

Sarı-kırmızılılar, Aytemiz Alanyasporlu Berkan Kutlu’nun transferi için kulübü ile görüştü. Aytemiz Alanyaspor’un genç futbolcu için 3 milyon euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Galatasaray yönetim, Berkan Kutlu transferini takas ve bir miktar para ile bitirmeyi planlıyor. 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 38 maçta fileleri 3 kez havalandırdı, 2 gol pası verdi.