Okul Spor Faaliyetlerinin akıbeti belli değil!



Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde yapılacak olan okul spor faaliyetlerinin durumu hala belli değil. Bakanlıktan hala bir açıklama yapılmadı. Durumun ne olacağı bilinmemektedir. Bu sene yarışmaların yapılıp yapılmayacağının bilinmemesi beden eğitimi öğretmenlerini zor duruma düşürüyor.



Beden eğitimi öğretmenleri bu durumdan çok rahatsız!



Sitemizde yapılan yazışmalarda beden eğitimi öğretmenleri bu belirsizliğin sebebenin bilinmediğini ve öğrencilerin heyecanlarının kırıldığını vurguluyorlar. Motivasyonlarının bozulduğunu, yaş gruplarının belli olmamasından dolayı okul takımlarının oluşturulamadığını belirttiler. Geçen yılda aynı durumun söz konusu olduğunu vurgulayan beden eğitimi öğretmenleri  Milli Eğitim Bakanlığının bu duruma en kısa sürede el koymasını istiyorlar.



Lig Heyetleri daha organizeliydi



Beden eğitimi öğretmenleri ayrıca okul spor faaliyetlerini lig heyetleri yaparken daha organizeli bir şekilde yapıldığını belirttiler. İki seneden beri ortada bir belirsizliğin olduğunu müsabakaların geç başladığını vurguladılar. Yapılan organizasyonlarda yaşanan eksiklikler ile okul spor faaliyetlerinin geleceğinin pek iyi görülmediği vurguladılar.



Bedenegitimi.Gen.Tr ailesi olarak  Bakanlıktan bir an önce açıklama bekliyoruz.



Özel Haber
www.bedenegitim.gen.tr