Beşiktaş yönetimi yeni sezon öncesi mevcut kadroyu koruyup, üzerine takviyeler yapmak istiyor.

Siyah-beyazlıların renklerine bağlayacağı ilk isim, Salih Uçan olacak. Beşiktaş, 27 yaşındaki oyuncu ile sezon bitiminde el sıkışmıştı. Salih, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Aytemiz Alanyaspor’a veda etti.

Akdeniz temsilcisi ile sözleşmesi sona eren orta alan oyuncusu, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak ve yeni sezon kamp çalışmalarında takımdaki yerini alacak.

Rosier için yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor

Diğer yandan mevcut kadroyu korumaya çalışan yönetim, Valentin Rosier için Sporting Lizbon ile temaslarına devam ediyor. Görüşmelerin olumlu geçtiği, transferin yakın zamanda sonlanacağı öğrenildi.

Portekiz ekibine 1 yıllık daha kiralama teklifi yapan siyahbeyazlılar, diğer sezon için de sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istiyor.

Fransız sağ bekin Beşiktaş’ta kalmak istemesi, görüşmelerde yönetimin elini güçlendiriyor.

Rosier ile de en kısa sürede imzaların atılması beklenirken, 24 yaşındaki oyuncunun yeni sezon kamp çalışmalarına katılma ihtimali yüksek gözüküyor.

Beşiktaş, 1 Temmuz’da İstanbul’da kamp çalışmalarına başlayacak. Ardından da 5 Temmuz'da Slovakya’ya giderek, antrenmanlarına burada devam edecek.

trtspor