Spor Toto 1. Lig play-off müsabakalarında heyecan başlıyor. 4 takım yarı finalde kıyasıya bir mücadelenin içine girecek.

Sezonu 60 puanla dördüncü sırada bitiren İstanbulspor, lig beşincisi Büyükşehir Belediye Erzurumnspor'a konuk olacak. Sarı-siyahlı ekip, zorlu deplasmandan avantajlı skorla dönmeyi hedefliyor.

Ev sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise saha ve seyircisi önünde kazanmanın hesaplarını yapıyor. İki takım arasında bu sezon oynanan iki maçı da Doğu Anadolu ekibi kazandı.

Mavi beyazlılar evinde 3-1 deplasmanda ise 2-1'lik skorlarla gülen taraf oldu. Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak maç saat 18.30'da başlayacak.

Diğer yarı final mücadelesinde ise Eyüpspor ile Royal Hastanesi Bandırmaspor kozlarını paylaşacak. Normal sezonu İstanbul ekibi 57 puanla altıncı, Bandırma temsilcisi ise 62 puanla üçüncü tamamladı.

İki takım da zorlu karşılaşmayı fırsata çevirmenin hesaplarını yapıyor. Eyüpspor sahasında kazanmak, Royal Hastanesi Bandırmaspor da deplasmandan iyi bir sonuçla dönmenin peşinde...

İki takım arasında bu sezon oynanan iki karşılaşma da Eyüpspor lehine sonuçlandı. Eflatun-sarılı ekip, 2-1 ve 2-0'lık skorlarla rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.

Eyüpspor - Royal Hastanesi Bandırmaspor play off yarı final ilk maçı saat 21.00'de başlayacak.

Karşılaşmalar TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak. Play off yarı final maçlarının rövanşı 29 Mayıs'ta oynanacak.