Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor yeni sezon için içi sıkı tutuyor. Önemli isimleri kadrosuna katarak gücüne güç katan bordo mavililer savunma hattı için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu bölgede oynayan futbolculardan istenilen verimi alamayan karadeniz ekibi önceliği Arjantinli Ivan Marcone ve Yordan Osorio'ya verdi. Boca Juniors'ta forma giyen 30 yaşındaki Marcone için kiralama teklifinde bulunan Trabzonspor yönetimi cevap beklemeye başladı.

Arjantin ekibi ilk etapta futbolcuyu satmak istediğini ancak teklifi de düşüneceklerini bordo mavililere bildirdi. Diğer bir isimse Porto'nun stoperi Yordan Osorio.

Trabzonspor 26 yaşındaki futbolcu için de kiralama teklifinde bulundu. Bordo mavili takım ayrıca Sağ kanat için Oliver Burke'yi düşünüyor. West Bromwich Albion ile sözleşmesi bulunan Burke 2 sezondur Celtic ve Alaves de kiralık olarak forma giyiyor.

Trabzonspor yönetimi fransa'da st etienne forması giyen orta saha oyuncusu Mehdi Camara için de girişimlerini sürdürüyor.

Karadeniz ekibinde gidecek oyuncular da bir bir belli olmaya başladı. Yönetim, Da costa ve Doğan Erdoğan'a kulüp bulmalarını istedi. Bu arada Arama Sonuçları Alexander Sörloth ve Uğurcan Çakır'a da avrupa takımlarının ilgisi sürüyor...

TRTSPOR