Ligin ilk yarısının son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak 29 puanla ikinci sıraya yükselen bordo-mavililer, 35 puanla liderlik koltuğunda bulunan rakibini mağlup ederek aradaki puan farkını 3'e düşürmeyi hedefliyor.

Medical Park Stadı'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Karaman'ın kadro sıkınısı

Transfer yasağı nedeniyle devre arası kadrosuna takviye yapamayan bordo-mavililerde, en büyük eksiklik orta saha bölgesinde yaşanıyor. Onazi’nin sakatlığı nedeniyle sezonu kapatması, Sosa’nın ise henüz iyileşmemesi nedeniyle teknik direktör Ünal Karaman bu mevkide yeni alternatif arayışına girdi. Sosa ve Onazi’nin yokluğunda Ziraat Türkiye Kupası’nda bu mevkide sağ bek Kamil Ahmet ile birlikte Batuhan’ı oynatan Karaman, Medipol Başakşehir karşılaşmasında Kamil Ahmet’e partner olarak Yusuf Yazıcı’ya görev vermesi bekleniyor. Ayrıca ülkelerinin milli takımında yer alan Amiri ile Hosseini de bu maçın kadrosunda yer almayacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Yusuf, Kamil Ahmet, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega

Medipol Başakşehir: Mert, Caiçara, Attamah (Serdar), Epureanu, Karim, Emre, İrfan, Mossoro, Visca, Elia (Arda), Adebayor

Medipol Başakşehir ile 22. randevu

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 22’nci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 21 maçta Trabzonspor’un 9, Medipol Başakşehir’in 6 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 34 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.

trtspor