Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 yenen Fenerbahçe'nin maçtaki ikinci golünü atan Fransız yıldız Mathieu Valbuena, karşılaşmanın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Başarılı bir maç çıkardıklarını belirten Valbuena, sözleşmesiyle ilgili sorulan soruyu da yanıtladı.

"En önemlisi takımdır, kişiler hiçbir şekilde önemli değildir"

Yayıncı kuruluşa ilk olarak maçı değerlendiren Valbuena, “Valbuena olur ya da olmaz önemi yok, önemli olan takımdır. Kazanmak güzel oldu. Tehlike hattı diye tabir edilen bölümünden uzaklaşmayı başardık. En önemlisi takımdır, kişiler hiçbir şekilde önemli değildir. Benim için de aynı durum geçerli. Kişilerin kişisel durumları ikinci plandadır. Her zaman takıma katkı vermek istiyorum. Başarılı bir maç çıkardık. Skor anlamında geri düşsek bile geri dönmeyi başardık. Güzel oldu.” dedi.

"Kulüple masaya oturduk, en uygun şartlarda bir anlaşma yaptık"

Valbuena, sözleşmesiyle ilgili soru üzerine ise şunları söyledi:

“Bu konuyu çözdük. Kulüple beraber bu konuyu hallettik. Eğer bu sezon 25 maçta forma giyersem sözleşmem normal şartlarda 1 yıl daha otomatik olarak uzuyordu. Bu sürpriz değil, herkesin bildiği bir şeydi. Kulüple masaya oturduk, hem Fenerbahçe için hem de benim için en uygun şartlarda bir anlaşma yaptık. İki taraf için de doğru bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Şu anda sezon sonuna doğur yaklaşıyoruz. Benim de sözleşmem bu sezon sonunda sona erecek. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Birkaç hafta kaldı zaten önümüzdeki yıl için neler olacağını hep birlikte göreceğiz.” 

Kaynak: TRT SPOR