Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası Isparta’da yapıldı. İzmir Özel Yamanlar İlköğretim Okulu final maçında Ankara Mahir Başar İlköğretim Okulu’nu 3-2 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Üçüncülüğü İstanbul Okyanus Koleji aldı. Final maçında hiç susmadan takımlarını destekleyen Yamanlar İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri son sayıyla birlikte salonu bayram yerine çevirdi.

Voleybol antrenörü İsmail Hakkı Harmandar, “Bu şampiyonlukta emeği geçen öğrenci, veli ve her zaman sonsuz destekleriyle bizlere güç veren okul yöneticilerimize armağan ediyoruz. Uzun yıllar sonra Türkiye Şampiyonluğunu İzmir’e getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi

Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Ali Toksoy, bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek verdiklerini belirterek "Bu şampiyonluk bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta voleybol antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi .