1. Kademe Antrenör Kursları Giresun ve Ankara illerinde düzenlenecektir.
Giresun: 1. KADEME KARATE UYGULAMA ANTRENÖR KURSU

Kurs Tarihi: 29 TEMMUZ – 03 AĞUSTOS 2021

Başvuru Tarihi:  19-26 TEMMUZ 2021

Ankara: 1. KADEME KARATE UYGULAMA ANTRENÖR KURSU

Kurs Tarihi: 10- 15 AĞUSTOS 2021

Başvuru Tarihi: 28 TEMMUZ – 05 AĞUSTOS 2021

Antrenör Kurs Başvuruları E-Devlet üzerinden yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Kurs Başvuru Ekranından yapınız. Kursa Temel Eğitim Sınavını başarı ile tamamlayan ve Temel Eğitim Sınavından muaf olanlar başvurabilmektedir. 2018 ve sonrası düzenlenen 1. Kademe Antrenör kurslarında Teknik Taktik, Özel Antrenman Bilgisi Dersi ve Oyun Kuralları dersinden bütünlemeye kalanlar federasyonumuzla irtibata geçerek katılabilirler.

E-Devlet üzerinden kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra bulunduğunuz ildeki Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) Şubesinden 2533 Kurum Kodu Ödemeleri ekranında TC numaranızı belirterek yapılması zorunludur. TC numarası belirtildiğinden ödemeniz gereken ücret sistemde çıkacaktır. Ödeme işlemi Havale veya Eft şeklinde yapılmamalıdır. 
Antrenör Kursuyla ilgili ücret ödeme işleminizi tamamlandıktan sonra Edevlet sisteminden kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını mutlaka kontrol ediniz. 
Kursa katılımlar 50 kişi ile sınırlıdır başvuru sayısı fazla olduğu durumlarda Karate Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen şartları taşıyan kursiyerlere öncelik verilecektir.(7. Madde’nin 3. fıkrası)

Kursun başlamasından 2 Gün önce kursa  kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir.
Kurs kontenjanlarının dolması halinde ileri tarihlerde de kademeler için uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz üzerinden yapılacaktır.
Kursa katılımı kabul edilenler kursiyerlerin Hes Kodlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.
Kurs Ücreti:
1. Kademe Uygulama Antrenör Kursu: 400 TL   EN AZ 1. DAN SAHİBİ OLMAK

Not: Antrenör Kurslarına katılacakların 3. Kademeden itibaren Antrenör Gelişim Seminerlerine katılma zorunluluğu vardır. 1. ve 2. Kademe kurslarında seminer zorunluluğu yoktur.

Antrenör Kurslarında Gerekli Olan Seminer Şartları:

3.-4.-5. Kademe Antrenör kurslarında kurs öncesi en az 2 Gelişim seminer görme şartı vardır.