KURS İÇİN GEREKLİ EVRAK

*Sağlık beyanı (İlan içerisinde mevcuttur.)(Sağlık beyanınızı imzalayıp pdf formatında tarayıp bilgi@his.gov.tr  adresine son başvuru tarihi itibariyle mail olarak gönderiniz)

Sağlık Beyanı Formu için TIKLAYINIZ….

***Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin belgeleri notlar sisteme girildikten sonra Spor Bilgi Sistemi üzerinde e-imzalı olarak oluşturulabilecektir. Tarafınıza Fiziki belge gönderilmeyecektir. İmza sürecinden sonra belgenize e-devlet → spor bilgi sistemi → spor elemanı → başvurularım → kurs başvurularım → katılmış olduğunuz kurs → sekmelerini takip ederek belgenizi görüntüleyebilirsiniz.

Kurs ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdadır.

KURSA BAŞVURU HAKKI

14.12.2019 tarih ve 30978 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince; bu kursa üniversitelerin Spor Bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokul mezun olan ve Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkalığı tarafından Anadolu Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Temel Eğitim” Kursundan başarılı olanlar katılabileceklerdir.

Not2: Kayıt yapan adaylar, kurs ücretini en geç 23.06.2022 tarihi mesai bitimine kadar yatırmalıdırlar.

Tüm hakların Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından saklı kalması koşuluyla, oluşabilecek aksi durumlar halinde ders programında (eğitmen, ders günleri ve saati) katılımcılara sonradan bilgi vermek koşuluyla değişiklik/değişiklikler yapılabilecektir.