21 Ekim – 02 Kasım 2019 tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan 1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenörlüğü Kursu için gereki evraklar ektedir. Kursa katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 17 Ekim 2019’dur.

Kursun yeri : SAMSUN

Başvuru Tarihleri : 26 EYLÜL – 17 EKİM 2019

Kurs Eğitim Tarihleri : 21-26 EKİM 2019 (Teknik-Taktik dersleri Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kortlarında uygulanacak dersler)

28 EKİM-02 KASIM 2019 (Temel Eğitim Dersleri On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde uygulanacak dersler)

KURSA KATILACAK ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR: 

(EVRAKLAR ŞEFFAF DOSYA HALİNDE TESLİM EDİLECEKTİR. )
- 4 adet vesikalık fotoğraf
- Sağlık Raporu (Hükümet Tabipliğinden veya Sağlık Ocaklarından – Aslı),
- Savcılık iyi hal kâğıdı (E-Devlet çıktısı kabul olunur.) – Eğer Adli Sicil Kaydı var ise; Gerekçeli Kararı ile Birlikte.
- Diploma Sureti (E-Devlet çıktısı kabul olunur.)
- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden 6 aydan fazla ceza almadığına dair yazı ( Aslı )
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( Fotoğraflı )
- Milli Sporcu olanlar Millilik Belgesi getireceklerdir ( varsa )
- Tenis Antrenör Talimatının 22. Maddesinde ( Derslerden Muafiyet ) yer alan şartları taşıyan kursiyerler, durumlarını resmi olarak belgelendirmek zorundadır.
- Kursa katılım ücretini, E-devlet üzerinden alınan referans numarası ile 3610 Kurum Kodunu belirterek GARANTİ BANKASI’ ndan işlem yapabilirsiniz. Kurs başvuru tarihleri içerisinde para yatırmazsanız, işleminiz geçersiz olacak ve kursa kabul edilmeyeceksiniz. Banka işlemleri ile ilgili gerekli detaylı bilgileri, kurs duyurusu içerisinde bulunan “Spor Federasyonları Tahsilatları” linkine tıklayarak edinebilirsiniz. (Kurs ücreti 650 TL’ )

KURS DUYURUSU

BAŞVURU FORMU

TTF KURSLARI E-DEVLET BAŞVURUSU

TAHSİLAT SİSTEMİ