Beden eğitimi doküman DVD'si Spor ve Yaşam Dergisiyle birlikte ücretsiz hediyedir. Spor ve Yaşam dergisinin yıllık aboneliği sadece 65 tl'dir.

Dergimizin amacı basında ses olmak, alanımızla ilgili kaynak üretmek ve ülkemizde spor kültürünü yaygınlaştırmaktır. 

Yenilenen müfredata uygun, 4 GB'lık DVD! Tüm dokumanlar tek DVD'de. Tek tek doküman indirmekle uğraşmayın. Site site dolaşmanıza gerek kalmadan 1 yıl boyunca tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Akıllı tahta uygulamaları ile sınıfta mükemmel etkinlikler yapacaksınız. Mükemmel hazırlanmış görsellerle spor panonuzu süsleyeceksiniz. Hem sitemize destek olacaksınız hemde tüm dokümanları bir kere de alacaksınız.

DVD içeriği: 
1- Yıllık planlar ve günlük planlar - (Yeni sisteme uygun 1-12. Sınıfa kadar tüm planlar yapıldı. İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi, Turizm lisesi planları ve Spor Lisesi Planlarıda özel olarak eklendi) beden eğitimi - spor ve fiziki etkinlikler - oyun ve fiziki etkinlikler - sağlık bilgisi ve trafik kültürü- trafik ve ilk yardım
2- Destekleme ve yetiştirme kurs planları
3- Egzersiz planları (26 farklı egzersiz, hem de haftanın istediğiniz günleri)
4- Zümre toplantıları
5- Spor kulübü dosyaları 
6- Ölçme ve değerlendirme
7- Öğretim programları
8- Veli toplantıları
8- ŞÖK toplantıları
9- Kanun ve mevzuat
10- Okul sporları dokümanları
11- Eğitsel oyunlar
12- Spor panosu görselleri
13- Akıllı tahta görselleri
14- Driller
15- Belirli gün ve haftalar
16- Oyun kuralları
17- Bulmacalar ve Çalışma yaprakları
18- Sağlık Bilgisi ve İlk Yardım
19- Fiziksel Etkinlik Ugulaması
20- Aday Öğrrtmen İşlemleri
21- E-Kitaplar

Bu sene Türkiye'de bir ilk gerçekleştirdik. Eğitim alanında belki de asrın projesini gerçekleştirdir. Yenilenen müfredata uygun görüntülü yıllık planları oluşturduk. Yıllık planlarınızın üzerindeki karekod sayesinde işleyeceğiniz konunun drillerine, eğitsel oyunlarına vs. ulaşabileceksiniz. Derste ne işleyeceğim diye düşünmenize gerek yok. Biz sizler için herşeyi ayarladık. Bu projenin sahibi yıllardır planlarımızı hazırlayan KEREM BALYEMEZ dir. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu planlar sadece spor ve yaşam dergisi ile ücretsiz olarak verilecektir. 


Görüntülü yıllık planı nasıl kullanacaksınız, işte videosu: 

Spor ve Yaşam Dergisi ile Beden Eğitimi Doküman DVD miz ücretsiz hediye! Yılda 4 dergi, 4 büyük boy poster ve 4 Eğitim DVD si veriyoruz. Dergimizin yıllık aboneliği 65 TL dir. Hemde kargolar ücretsiz. 

İsterseniz Beden eğitimi doküman DVD'mizi tek başına kapıda ödemeli olarak 35 tl'ye (Kargo ücreti 5 tl dir) alabilirsiniz. 

Sipariş için; adınızı soyadınızı adresinizi ve telefon numaranızı mesaj 0 507 014 08 08 nolu hattımıza yada info@sporveyasamdergisi.com mail adresimize abone olmak için "abonelik" tek başına DVD'yi almak için "plan dvd" diye bilgi notu düşerek mesaj atmanız yeterlidir. CD niz kapıda ödemeli olarak gönderilecektir. Kapıda ödeme yapıldığı takdirde +2 tl ücret olacaktır.

2019-2020 Beden Eğitimi Doküman DVD'si İçeriğinin Tamamı