Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoru. Sarı kırmızılıların Konyaspor'dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, TRT SPOR'dan Erman Gönülşen'in sorularını yanıtladı.

27 yaşındaki futbolcu transfer süreciyle ilgili "Transfer süreci stresli geçti. Menajerim için 10 katı stres oldu. Her şey ile o ilgilendi ve beni çok işin içine sokmadı. Galatasaray'ın teklifini duydum ve ilk tercih olarak hemen Galatasaray'ı seçtim. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray'dı.'' ifadelerini kullandı.


Galatasaray'ın yarıştığı her kulvarda hedefi şampiyonluktur. Geçen sene talihsiz bir sezon oldu. Bunu, bu sene telafi edeceğiz. Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay. Transfer öncesi çok güzel konuştuk, benim de hoşuma gitti. Zaten ilk tercihim Galatasaray'dı.

Morutan ve Seferovic yorumu

''Olimpiu Morutan küçük kardeşim gibi. Geçen sene içe kapalı olduğunu duydum ve elimden geleni yapıyorum açılması için. Benim de İngilizcem çok iyi değil ama İngilizce olarak anlaşıyoruz. Onun da gayet iyi İngilizcesi var. Geçen sene beni en çok Aleksandar Pesic zorladı. Haris Seferovic çok üst düzey bir golcü. Antrenmanda ilk karşılıklı oynadık, 'Bu sene inanılmaz işler yapacak' dedim."


Abdülkerim Bardakcı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile ilgili "Ahmet Çalık çok kaliteli bir kardeşimizdi. Türkiye'nin son iki senede en çok konuşulan ikilisi olduk. Fazla bir şey söyleyemeyeceğim... Çok kötü oldum yine... Mekanı cennet olsun. Allah, ailesine sabır versin.'' yorumunu yaptı.

Derbileri dört gözle beklediğini söyleyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Marcao ve Kim Min Jae'yi çok beğendiğini belirtti.