Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç gündemdeki konuları değerlendiriyor. 

Koç, "Tahkim Kurulu'na yaptığımız açıklama Fenerbahçe'nin harcama limitlerini arttırmak ile ilgili değildi. Takım harcama limitlerinin hesaplanma yöntemine itiraz ettik" dedi.

"Yapılandırma imzalayan kulüpler ne derece memnun?"

Koç'un açıklamalarının satır başları şöyle;

- Sistemi başından doğru kurgulamak varken niçin şimdilik böyle gitsin diye düşünülüyor. Bütün rakiplerimize göre en fazla borç yükü olan kulüp biziz. Yapılandırma imzalayan kulüpler ne derece memnun? Bu 5 yıllık süreç en fazla Trabzonspor'a yarıyor. Biz yapamayacağımız yükümlülükleri üstlenmek istemiyoruz. Fenerbahçe Kulübü'nün harcama limitlerinin yüzde 40'a çıkması için bir talebi olmamıştır.

"Transfer dönemi bittikten sonra limitler açıklandı"

- Transfer dönemi bittikten, harcamalar yapıldıktan sonra limitler açıklandı. Bu limit ve yapılandırma işinin sıkıntılı olduğunu biz başından söylüyoruz.

- Fenerbahçe ile ilgili TFF içerisinden haber sızdırılıyor.

"Cengiz, Fenerbahçe'ye yönelik açıklamalarıyla futbola zarar veriyor"

- Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'ye yönelik açıklamalarıyla futbola zarar veriyor. 2018 yılında Fenerbahçe en çok, Galatasaray en az menajerlik ödemesi yapmış. Galatasaray'ın 10 bin euro menajerlik ücreti ödemesi şeffaf mı, değil mi? Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Galatasaray’da bu sezonki performansıyla beklentilerin altında kalan Mariano ile sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

"Trabzonspor'un kendi içindeki karmaşa Fenerbahçe'ye bağlandı"

- (Trabzonspor'da Ünal Karaman ile yolların ayrılması) Trabzonspor'un kendi içindeki karmaşa Fenerbahçe'ye bağlandı.

Comolli şimdi niye açıklama yaptı?

- Comolli'nin açıklaması bana sorarsanız yanlış, kendisiyle devam ediyoruz. Bu kadar transfer yaptık Comolli konuşmadı, şimdi niçin açıklama yaptı?

AYRINTILAR GELİYOR...