Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, MKE Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un açıklamalarından satır başları

"5'te 5 yaptık, mutluyuz. Sivas deplasmanında da kazanarak devam etmek istiyoruz. Hocamızı ve oyuncularımızı kutluyorum. Maçları daha erken koparabilirsek, genç arkadaşlara daha fazla süre verme şansımız olur."

"Tek tek maçlara bakıyoruz. Zaman zaman iyi futbol oynamasak da kazanmayı biliyoruz. İyi oynamadan da kazanmak önemli. Keşke bugün 1 golü yemeseydik. Takımda hava, inanç var. Aile olma, takımdaşlık yolunda önemli işaretler görüyorum."

"Mesut'a ve ailesine, kulübe ve memleketine hoş geldin diyorum. Bizim için önemli olan, Mesut'un bu takımın bir parçası olması ve takıma liderlik etmesi. Şampiyonlukta çok büyük avantaj yaratmasını bekliyoruz."

"Mesut Özil'e kulübüne ve memleketine hoş geldin diyorum. Mesut Özil büyük futbolcu ve büyük marka transferi. Cumartesi akşamından itibaren hem sosyal, hem geleneksel, hem de dünya çapında geleneksel medyada ne kadar çok bahsedildiğini görüyoruz"

"4 büyük kulüpten birinin başkanının, Kulüpler Birliği Başkanı olması gerekiyor."

"Perotti 4 maç oynadı, üçünde galibiyetlere büyük katkı sağladı. Çok karakterli birisi. Sakatlık durumuna çok üzülüyorum. Sözleşme şartları doğrultusunda adımlarımızı atacağız."

"Vedat Muriç konusunda hocamız ve sportif direktörümüzden gelen bir talep yok. Onu seven biri olarak başarılı olmasını çok istiyorum. Eden Hazard ile ilgili bir girişimimiz yok."

trtspor