TFF 1. Lig'de 8 haftadır kaybetmeyen Altınordu, 27. hafta mücadelesinde İstanbulspor'a konuk oldu.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayan İkarşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çaldı.

TRT SPOR'dan naklen yayınlanan kritik mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarının başında 48. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun golüyle 1-0 öne geçen Altınordu, 5 dakika sonra bu kez Oğulcan Ülgün ile bir kez daha rakip ağları sarsarak farkı 2'ye çıkardı.

Ev sahibi İstanbulspor 61. dakikada Rroca ile farkı 1'e indirse de karşılaşmanın kalan kısmında gol olmayınca maçı Altınordu 2-1 önde tamamladı. 

İzmir temsilcisi bu galibiyetle puanını 49'a yükseltti ve maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti. Ev sahibi İstanbulspor ise 47 puanla 6. sırada kaldı. 

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Burak Şeker, Suat Güz, Murat Tuğberk Curbay

İstanbulspor: Ljubic, Melih Kabasakal (Dk. 85 Mehmet Uslu), Mehmet Yeşil, Etoga, Ali Yaşar, Onur Ergün, Abazaj (Dk. 58 Ali Dere), Eslem Öztürk (Dk. 58 Egehan Gök), Rroca, Levent Ayçiçek, İbrahim Yılmaz (Dk. 58 Koray Kılınç)

Altınordu: Erhan Erentürk, Rahmi Salih Kaya, Kahraman Demirtaş, Yusuf Can Esendemir, Ahmet İlhan Özek (Dk. 79 Hüsamettin Yener), Oğulcan Ülgün, Furkan Çil, Ufuk Budak, Recep Aydın (Dk. 86 Emre Nefiz), Metehan Mimaroğlu (Dk. 69 Muzaffer Kocaer), Enis Destan (Dk. 87 Ahmet Dereli)

Goller: Dk. 61 Rroca (İstanbulspor), Dk. 48 Metehan Mimaroğlu, Dk. 53 Oğulcan Ülgün (Altınordu)

Sarı kartlar: Dk. 3 Ufuk Budak, Dk. 33 Recep Aydın, Dk. 90 Oğulcan Ülgün (Altınordu), Dk. 28 Melih Kabasakal, Dk. 85 Etoga, Dk. 90+2 Levent Ayçiçek (İstanbulspor)

trtspor