Avrupa’da oynanan liglerde sezon sonu yaklaşırken, birçok futbolcu ve takım arasında transfer hareketleri başladı. Premier Lig ekibi Manchester City'nin, Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi’yi kadrosuna katma girişimlerinde bulunduğu iddia edildi. City’nin ayrıca Borussia Dortmund’da forma giyen 20 yaşındaki forvet Erling Haaland için de istekli olduğu belirtildi.

Manchester United’da forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba için eski takımı Juventus devrede. Siyah-beyazlıların Pogba’yı sezon sonunda yeniden kadrosuna katmak istediği ve bu transferde Paulo Dybala’yı takasta kullanacakları ifade edildi.

Bayern Münih’te ise hedef Heung-min Son. Tottenham ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuya Alman ekibi talip oldu. 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz kulübünün kapısını çalmaya hazırlanan Münihli yetkililer sezon sonunu bekliyor.

Gianluigi Donnarumma, Milan’ın yaptığı iki sözleşme yenileme teklifini reddederken; Chelsea, Manchester United, Juventus ve Real Madrid’in ilgisini çekti. Bu kulüpler sezon sonunda Donnaruma’ya teklifte bulunacak.

Barcelona, Liverpool ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Georginio Wijnaldum’un peşinde. Katalan ekibinin futbolcuya iyi bir sözleşme önereceği ancak 30 yaşındaki Hollandalı orta sahaya Chelsea, Juventus ve Paris Saint-Germain’in de talip olduğu ifade edildi.

Real Madrid ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu Lucas Vazquez, İspanyol ekibiyle sözleşme yenilemeyecek. Vazquez için Chelsea, Manchester United ve Bayern Münih devrede bulunuyor.