Naldo, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in takımın başına gelmesiyle takımın toparlandığını ve Şahin'in istikrarını sürdürmesi halinde çok başarılı olacağını söyledi.

Kariyerinde İspanya'da Espanyol, Getafe, Granada, İtalya'da Bologna, Udinese, Portekiz'de Sporting CP gibi takımların formalarını terleten Fraport TAV Antalyaspor'un 33 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Naldo, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 13 maçta yenilmezken, topladıkları puanlarla üst sıraları zorluyor. Sezona kötü sonuçlarla başladıklarını dile getiren Naldo, yaşanan teknik direktör değişimiyle takımın toparlandığını söyledi. Naldo, "Sezona kötü başladık ve sonrasında bir değişim yaşandı.Nuri Şahin'in göreve gelmesinden sonra takım toparladı ve bu durum saha sonuçlarına da yansıdı. 13 maçlık bir yenilmezlik serimiz var, üst üste galibiyetlerimiz var. Bu gücü gösterebildik. Takım da hem çalışmalarıyla, hem saha sonuçlarıyla bunu göstermiş oldu" dedi.