Santrfor ve sağ kanatta oyuncu eksikliği yaşayan Beşiktaş milli futbolcu Cengiz Ünder'e kanca attı. Kiralık olarak oynadığı Leicester City'den Roma'ya geri dönecek olan Cengiz Ünder için kulübü Roma'ya teklifte bulunan siyah-beyazlılar diğer yandan oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan'la görüşmelere başladı.

Roma'ya 1+1 yıllık kiralama teklifinde bulunan Beşiktaş yönetimi İtalyan ekibinden gelecek cevabı beklemeden Cengiz'i ikna etmek için menajerini devreye soktu.

Mirsad Türkcan'a Ozan Tufan ve Aboubakar örneği

Oyuncunun kariyerine yurt dışında devam etme isteğine karşın Beşiktaş yönetiminden Mirsad Türkcan'a farklı öneriler getirildi. Performansı düşen futbolcuların Sergen Yalçın'la birlikte çıkışa geçtiği belirtilerek Cengiz'in de buna ihtiyacı olduğu söylendi. Performans kaybı yaşayan Ozan Tufan, Aboubakar gibi isimlerin Sergen Yalçın'la çalıştıktan sonra eski günlerine geri döndüğü hatırlatıldı.

Ayrıca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olmasının da Cengiz için bir fırsat olduğu öne sürülerek teklifin ciddi bir şekilde değerlendirilmesi istendi.