Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, sezonun bitimine 3 hafta kala yeni sezon planlamasına devam ediyor. Yönetim, seçimi kazanması halinde çalışmalarını da hızlandıracak.

Kadro dışı bırakılan Gökhan Töre ve Tolga Zengin ile yollar ayrılacak. Yönetim, Roco ve Larin gibi beklentileri karşılayamayan futbolcuları da göndermeyi düşünüyor. Mustafa Pektemek'in sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen yönetim, Atiba ve Adriano konusunda ise kararsız.

Sezon sonunda iki futbolcusuyla tekrar görüşmeyi planlayan yönetim, oyuncularından indirime gitmelerini talep edecek. Adem Ljajic'in takımda kalmasını isteyen Beşiktaş yönetimi, Torino kulübüyle temaslarını sürdürüyor.

Beşiktaş, yıldız futbolcunun 6 milyon 500 bin euroluk bonservisi için İtalyan ekibinden indirim istedi.

Shinji Kagawa konusunda ise Japon futbolcunun tavrı belirleyici olacak. Yönetim, her fırsatta İstanbul'da mutlu olduğunu dile getiren Kagawa'nın kalmayı istemesi halinde Alman ekibi Dordmund ile görüşerek anlaşma zemini arayacak.

Takımdan ayrılmak isteyen oyunculara da fırsat verilecek.

Özellikle Ricardo Quaresma, Domagoj Vida gibi Avrupa piyasasında isim yapmış futbolculara gelecek iyi tekliflere de sıcak bakılıyor.  

Kaynak: TRT Spor