FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, 18 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda oynanacak Benfica-Arsenal maçında, Ali Palabıyık ise Wolfsberger-Tottenham karşılaşmasında görev yapacak.

Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi son 32 turunda 18 Şubat Perşembe günü Portekiz'in Benfica ile İngiltere'nin Arsenal takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre İtalya'nın Roma şehrindeki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabaka, TSİ 23.00'te başlayacak.

Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.

Wolfsberger - Tottenham maçı Ali Palabıyık'ın

FIFA kokartlı Türk hakem Ali Palabıyık, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 18 Şubat Perşembe günü Avusturya'nın Wolfsberger ile İngiltere'nin Tottenham takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 20.55'te başlayacak.

Karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen VAR, Mete Kalkavan ise AVAR olarak görev yapacak.