Amasya'da 09 - 18 Aralık 2019 tarihleri arasında 1.Kademe Dart Antrenör Kursu, 16 - 28 Aralık 2019 tarihleri arasında 2.Kademe Dart Antrenör Kursu yeterli ön başvuru olması halinde açılacaktır.

1. Kademe Dart Antrenör Kursu 

Antrenör Kursuna katılacakların En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, Kurslara En az lise veya dengi okul mezunu olanlar katılabilir.

Kursa katılacak tüm kursiyerlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden Dart Sporcu Lisansı (Ferdi ya da Kulüp adına) çıkartmaları zorunludur.

Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinden mezun olanlar ile son 5 yılda 1. kademe ve daha üst kademe antrenör kursu tamamlayanlar temel eğitim derslerinden muaf olacaktır. Antrenör belgesi ile Muaf olmak isteyen katılımcılar Belgelerini aldıkları federasyondan (TBBDF hariç) ders sayıları ve notlarını gösterir transkript almak ve Kurs evraklarıyla birlikte teslim etmek zorundadır.

1.Kademe Dart Yardımcı Antrenör Kursuna katılacak olanların 2 Aralık 2019 mesai bitimine kadar e-devlet üzerinden ön kayıtlarını yapmaları ve kayıt işlemi sonunda verilecek referans numarası ile Halkbankası'na giderek kurs ücretini Banka içerisinden verilen Referans numarasını kullanarak yatırmaları gerekmektedir. Kurs ücreti yatırılmadan Kayıt kesinleşmeyecek olup, 2 Aralık 2019 mesai bitimine kadar yeterli başvuru olmaması durumunda kurs açılmayacaktır. 

Dart Antrenörlük kursuna katılacakların 9 Aralık 2019 Pazartesi günü Saat:17.00'da Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Amasya Spor Salonu içerisindeki Toplantı Salonunda hazır olması gerekmektedir. Adayların Kurs katılım formunu eksiksiz doldurarak, Banka Dekontları ile birlikte Görevli Eğitmene teslim etmeleri gerekmektedir.

İrtibat: Emrah ÇELEBİ - 0541 788 78 52

amasya.form.doc

2. Kademe Dart Antrenör Kursu 

Dart 2. Kademe Antrenör Kursuna katılacak olanların 9 Aralık 2019 mesai bitimine kadar e-devlet üzerinden ön kayıtlarını yapmaları ve kayıt işlemi sonunda verilecek referans numarası ile Halkbankası'na giderek kurs ücretini Banka içerisinden verilen Referans numarasını kullanarak yatırmaları gerekmektedir. Kurs ücreti yatırılmadan Kayıt kesinleşmeyecek olup, 9 Aralık 2019 mesai bitimine kadar yeterli başvuru olmaması durumunda kurs açılmayacaktır. 

Kursa katılacakların 16 Aralık 2019 Pazartesi günü Saat:17.00'da Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Amasya Spor Salonu içerisindeki Toplantı Salonunda hazır olması gerekmektedir. Adayların Kurs katılım evraklarını tamamlanmış şekilde getirip Kurs Sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir.


Kursa katılım şartları:

2. kademe kursa katılacak adaylar;
- 600 TL kurs katılım payını kurs başlangıcından önce e-devlet'ten alınan referans numarası ile Halkbank'a giderek yatırmış olmalıdır
- 200TL olan Diploma ve Kart ücretini kurs bitimine kadar TBBDF gelirler hesabına yatırmış olmalıdır
- 1.Kademe Antrenör Diplamasının düzenlenme tarihi, Kursun başlangıç tarihi itibariyle en az 1 yıl önce olmak zorundadır.
- Son 1 yıl içerisinde, 2. kademe ve daha üst bir kademe antrenör nezaretinde çalıştığını belgelemelidir
(Kulüp yazısı, il müdürlüğü veya federasyondan alınacak yazıda hangi antrenör nezaretinde çalıştığını belgeleyecektir)
- Her antrenörün çalıştırdığı en az 5 lisanslı sporcusu olmalıdır (Antrenörler sporcularına ait lisans fotokopilerini dosyalarına eklemelidir).
- Son 5 yılda 2. kademe ve daha üst kademe antrenör kursunu başarıyla tamamlayanlar temel eğitim derslerinden muaf olacaktır.  Muaf olmak isteyen katılımcılar Belgelerini aldıkları federasyondan (TBBDF hariç) ders sayıları ve notlarını gösterir transkript almak ve Kurs evraklarıyla birlikte teslim etmek zorundadır.
- Dart branşında son yılda yapılan antrenör gelişim seminerlerinden bir tanesine katılmış olmalıdır
- Kurs evrakının tamamını kurs başlangıcında teslim etmelidir
- En az lise ve dengi okul mezunu olmalıdır.

İrtibat: Emrah ÇELEBİ - 0541 788 78 52

2.kademe.kurs.amasya.doc