Fenerbahçe’de bu hafta çok hareketli geçecek. Başkan Ali Koç’un da bayramlaşma sırasında ifade ettiği yeni teknik adam ve transferler birkaç gün içinde açıklanacak.

8 Ağustos’ta Samandıra’da toplanacak sarı lacivertliler, covid 19 testlerine girecek ve sonuçların ardından Topuk Yaylası'nda kampa girecek.

Takımın yeni teknik direktörü Erol Bulut’un da bir iki güne kadar İstanbul’a gelip takım planlamasına son noktayı koyması ve hazırlık maçı programını netleştirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, İsmail Yüksek ve Barış Sungur da çalışmalarda yer alacak.

Topuk Yaylası’nda yaklaşık 10 gün kamp yapmayı düşünen sarı lacivertliler, ardından hazırlık maçları ve özel turnuva için İstanbul’a dönecek.

Kampın ardından takımda gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyecek olan Erol Bulut, raporunu yönetime sunacak.

Diğer yandan İsmail Yüksek transferi karşılığında Gölcükspor'a verilecek oyuncular netleşmeye başladı.

TFF 3'üncü Lig ekibinin, sarı lacivetlilerden bu sezon altyapıdan A takıma yükselen Emre Nasuh ve Cenk Alptekin'i talep edeceği öğrenildi.

İki oyuncu da kariyerlerine Fenerbahçe'de devam etmek istediği belirtildi. Ayrıca Emre ve Cenk'in, Gölcükspor dışında başka takımların da listesinde olduğu ifade edildi. 

Cenk Alptekin'in, Portekiz kulüplerinin radarında olduğu gelen haberler arasında.