Spor Toto 1. Lig ve Avrupa'da hafta sonu oynanan maçlarda önemli geri dönüşlere imza atıldı.

Altaş Denizlispor, Borussia Dortmund, Juventus ve Porto skor dezavantajına düşmelerine rağmen sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Geri dönüşlerin ilk ve en zorlusunu, Altaş Denizlispor başardı.

Royal Hastanesi Bandırmaspor mücadelesinde birçok oyuncusundan sakatlık ve koronavirüs nedeniyle yararlanamayan Denizli temsilcisi, Kovid-19 testi pozitif olan teknik direktör Fatih Tekke'den de yoksun sahaya çıktı.

Bandırmaspor'a karşısında ilk devreyi 3-0 yenik kapatan Ege ekibi, rakibini 4-3 mağlup etti. Altaş Denizlispor, 6 maç sonra 3 puanla tanıştı.

Borussia Dortmund son 20 dakikada coştu

Avrupa liglerinde de bu hafta kritik geri dönüşler yaşandı. Bundesliga'da Borussia Dortmund deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 3-2 mağlup etti.

Sarı siyahlılar ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta, 71, 87 ve 89'uncu dakikalarda bulduğu gollerle sahadan galip ayrıldı.

Marco Rose'un öğrencileri, lider Bayern Münih'in mağlup olduğu haftayı iyi değerlendirdi ve puan farkını 6'ya düşürdü.

Juve, 3-1'den geri geldi

Serie A'da oynanan Roma - Juventus karşılaşması da büyük mücadeleye sahne oldu. 70'inci dakikaya 3-1 geride giren Torino ekibi, 7 dakikada bulduğu 3 golle maçı 4-3 kazandı.

Juventus, ligdeki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Porto 2-0'dan geri geldi

Portekiz Ligi'nde Estoril'in, Porto'yu konuk ettiği maçta ise geri dönüşün yanı sıra ilginç bir olay yaşandı. Bruno Pinherio'nun çalıştırdığı Estoril, mavi-beyazlılar karşısında ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısına golle başlayan Porto, 84'üncü dakikada da durumu eşitledi.

Teknik direktör Sergio Conceiçao'nun 87. dakikada oyuna giren oğlu Francisco Conceiçao, attığı golle Porto'ya galibiyeti getirdi.