Süper Lig'de şampiyonluk yarışında yeni perde...Galatasaray; Beşiktaş’ın, Kasımpaşa’ya mağlup olmasıyla zirve yarışında yeniden umutlandı.

Hatay deplasmanında ağır yara alan sarı-kırmızılılar, liderin puan kaybetmesiyle gözünü "bay" geçeceği haftanın ardından oynayacağı Fatih Karagümrük maçına çevirdi.

Teknik direktör Fatih Terim, oyuncularını motive etmek için yoğun uğraş veriyor. Ligde dengelerin her an değişebileceğini belirten Terim, futbolcularına Fatih Karagümrük galibiyetinin önemini anlatıyor.

Galatasaray’da teknik heyet, hafta boyunca son 2 maçın izlerini silmeye odaklanacak. Eksik oyunculardan bazılarının dönecek olması da Fatih Terim’in elini güçlendiriyor.

Galatasaray; Marcao, Luyindama ve Yedlin’in cezasının bitmesiyle ideal savunma kurgusuna kavuşacak.

Savunmacılara uyarı

Diğer yandan son 2 maçta yenilen 7 gol, Fatih Terim'i harekete geçirdi. Deneyimli çalıştırıcı, antrenmanlarda savunma oyuncuları ile yakından ilgileniyor.

Görüntülü analizler yardımıyla yapılan hataları oyuncularına aktaran Fatih Terim, futbolcularından en uçtan başlayarak takım savunmasına katkı vermelerini de istiyor. 
Etiketler :BeşiktaşFatih KaragümrükGalatasaraySüper Lig
KATEGORİLER
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Diğer Sporlar
Tenis
Engelli Sporları
Motor Sporları

 


SICAK GELİŞMELER
 Galatasaray zirve için umutlandı
 Sporun Sürdürebilir Gelecek ve İklim Krizi Üzerine Etkisi
 Çaykur Rizespor, Göztepe deplasmanında
 AXA Sigorta Efeler Ligi'nde play-off heyecanı sürüyor
 Yeni Malatyaspor galibiyete hasret
 Trabzonspor'un konuğu Kayserispor
 Menemenspor umut verdi
 Muammer Şahin Avrupa ikincisi oldu
 Atakaş Hatayspor'un rakibi Fatih Karagümrük
 Süper Lig'de "hafta içi" mesaisi

 

FOTO GALERİTÜMÜ
Avrupa'daki futbolcularımız bu hafta ne yaptı?
"Kartal'a çelme"
"Paramparça"
"Çılgın nisan"

 


Sıradaki Haber
Çaykur Rizespor, Göztepe deplasmanında
Futbol
Trabzonspor'un konuğu Kayserispor
05 Nisan 2021 Pazartesi 10:09 - Son Güncelleme 05 Nisan 2021 Pazartesi 10:41  |  Kaynak : TRT SPORTrabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında yarın Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacak. Bordo-mavililer, zirveye yaklaşmak; sarı-kırmızılılar ise küme düşme potasından çıkmak için sahada yer alacak.






Medical Park Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak.

TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı anlatımını trtspor.com.tr'den takip edebilirsiniz...

 

Trabzonspor, Süper Lig'deki son maçında Demir Grup Sivasspor'la deplasmanda golsüz berabere kaldı ve puanını 56'ya çıkardı. Ligde son 4 maçta 7 puan kaybeden bordo-mavililer, Hes Kablo Kayserispor karşısında kazanarak moral bulmak ve yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Hes Kablo Kayserispor ise sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. 32 puanla küme düşme potasında yer alan sarı-kırmızılı ekip, zorlu Trabzonspor deplasmanınından puan veya puanlarla dönme hesapları yapıyor.

Fırtına'da 7 eksik 

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Trondsen, Afobe, Berat Özdemir ve Kamil Ahmet Çörekçi'nin sakatlıkları bulunuyor. Abdulkadir Parmak ile Edgar ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Geçen hafta kart cezası sebebiyle Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyen golcü oyuncu Djaniny ise takımda yer alabilecek.

Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın, son Demir Grup Sivasspor kaçının ilk 11'inde değişikliğe giderek, savunmada Edgar'ın yerine İranlı futbolcu Hosseini'ye, orta sahada Abdulkadir Parmak'ın yerine Flavio'ya, ayrıca Yusuf Sarı'nın yerine de kart cezasını tamamlayan Djaniny'e görev vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i: Uğurcan, Hüseyin, Hosseini, Hugo, Marlon, Flavio, Bakasetas, Baker (Yunus), Ekuban, Nwakame, Djanny

Trabzonspor ile Kayserispor 48. randevuda

Trabzonspor ile Hes Kablo Kayserispor, ligde 48. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 47 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-7 üstünlüğü bulunurken, 11 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, rakip filelere 88 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü.

Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 23 maçta sadece 1 yenilgi aldı. 18 karşılaşmada galip gelen Karadeniz ekibi, 4 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

İki takım arasındaki ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti.