17 Yaş Altı Milli Takımı, İsrail'de düzenlenen Avrupa Şampiyonasındaki ilk maçına çıkacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. 

Kırmızı beyazlılar, turnuvadaki ilk maçında İspanya ile karşı karşıya gelecek. Soykan Başar yönetimindeki Ay yıldızlılar, şampiyonaya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Grubun diğer maçında ise saat 17:30'da Sırbistan ile Belçika kozların paylaşacak. Bu karşılaşma da TRT Spor ekranlarında olacak.

17 Yaş Altı Milli Takımı, cuma günü Sırbistan ile haftaya pazartesi günü ise grubun son maçında Belçika ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleler de TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. 

U17 Milli Takımımızın UEFA U17 Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Mert Furkan Bayram (Altınordu), Deniz Ertaş (İttifak Holding Konyaspor), Arif Şimşir (Altınordu)

Defans: Hasan Berat Kayalı (Altınordu), Ali Turap Bülbül (Galatasaray A.Ş.), Ali Yeşilyurt (Galatasaray A.Ş.), Selçuk Rinal (FC St.Pauli), Mertcan Ayhan (FC Schalke 04), Batuhan Yavuz (FC Schalke 04), Semih Kara (VfB Stuttgart), Berkay Yılmaz (SC Freiburg), Efe Arda Koyuncu (Medipol Başakşehir FK)

Orta Saha: Diren Dağdeviren (TSG Hoffenheim), Emirhan Acar (AKA Tirol), Muhammed Eren Arıkan (Yukatel Kayserispor), Efe Akman (Galatasaray A.Ş.), Efe Kaan Sihlaroğlu (Karlsruher SC), Fırat Alpsoy (Karlsruher SC), Selim Can Sönmez (FC Utrecht), Baran Ali Gezek (Yukatel Kayserispor), Ali Eren Ersungur (TSG Hoffenheim)

Forvet: Halil Özdemir (KV Mechelen), Can Yılmaz Uzun (1.FC Nürnberg), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.)

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Soykan Başar