Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda, Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği karşılaşmada üç puan, 3-2'lik skorla Kasımpaşa'nın oldu.

Fatih Karagümrük, 14. dakikada Enzo Roco'nun kafa golüyle perdeyi açan taraf oldu. Ev sahibi ekip, yıldızı Thelin ile çok geçmeden beraberliği yakaladı ve soyunma odasına 1-1'lik skorla gidildi.

İkinci yarıda sahne alan Yusuf Erdoğan, 59. dakikada takımını öne geçirdi. Bu golden 9 dakika sonra fileleri bir kez daha havalandıran tecrübeli futbolcu, skoru 3-1'e getirdi.

Dakikalar 80'i gösterirken, Emre Çolak'ın ortasına iyi yükselen Castro, farkı bire indirmeyi başarsa da, kalan sürede başka gol olmadı ve üç puan Kasımpaşa'ya gitti.

Kasımpaşa, bu galibiyetle puanını 29'a yükselterek maç fazlasıyla 12. basamağa tırmandı. Konuk Fatih Karagümrük ise, 37 puanda ve 8. sırada kaldı.

Thelin yine attı

Kasımpaşa'nin devre arasında kadrosuna kattığı Isaac Thelin, takımıyla çıktığı 11. maçında 6. golünü kaydetti. Üst üste dört maçtır fileleri sarsmayı başaran İsveçli golcü, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında da bir asist yapmıştı.