Bilindiği gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı 28 ocak 2018 tarihinde 3000 BESYO mezunu alacağını duyurmuştu. 6 ay sonra başvuruları kabul etti. 3 bin 200 personel alımı başvuru sonuçları 6 Temmuz 2018 tarihinde açıklandı. Bu bağlamda adaylar 3 Eylül 2018 tarihi ile 12 Eylül 2018 tarihlerinde mülakatlara alındı. Sınavdan 2 ay geçmesine rağmen hala açıklanmayan sonuçlara adaylar ve aileleri tepkili! 

10 Aydır atama yapılamadı! 

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın 28 Ocak 2018 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile memur alımlarına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Spor Bakanı Osman Bak açıklamasında, 3 bin BESYO mezunu alım yapılacağını bildirdi. İşte o paylaşım: 

 

Adaylar biran önce açıklanmasını istiyor!

Adaylar sitemize gönderdikleri mesajda "Aylardır bu sınavı bekliyoruz. Biran önce sonuçların açıklanması istiyoruz. Sonuçlar açıklanmadığı içinde başka işlerede bakamıyoruz. Sizlerin aracılığıyla Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet KASAPOĞLU'na sesleniyoruz. 10 aydır bekliyoruz artık bizlerin isteklerini gözardı etmeyiniz. Biran önce mülakat sonuçlarının açıklanmasını istiyoruz". dediler.

 

Özel Haber / Bedenegitimi.gen.tr