Yeterli başvuru olması durumunda; Kurs 18 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Burdur’da Belediye Konferans ve Sergi Salonu / Ali Boyacıoğlu Spor Salonunda yapılacaktır.

• Ön Kayıt Başvuru Tarihleri: 27 Temmuz 2022 – 09 Ağustos 2022 (09 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00’da sistem otomatik olarak kapanacaktır.)
• Katılımcı Listenin İlanı: 11 Ağustos 2022
• Uygulama Eğitimi Kursu ve Sınavları Tarihi: 18 – 31 Ağustos 2022
• Uygulama Eğitimi: 18 – 29 Ağustos 2022
• Uygulama Eğitimi Sınavları: 30 – 31 Ağustos 2022
• Maksimum Başvuru Sayısı: 100 Kişi
• Kursa Kabul Edilecek Kursiyer Sayısı: 50 Kişi
• Kurs Ücreti: 700,00TL
• Kursun Düzenleneceği Yer: Belediye Konferans ve Sergi Salonu / Ali Boyacıoğlu Spor Salonu Merkez / BURDUR
Gençlik ve Spor Bakanlığı Temel Antrenör Kursu Temel Eğitim Sınavında başarılı olan adaylar, 2. Kademe Temel Antrenörlük Denkliği başvurusunda bulunan ve başvurusu onaylanan adaylar ve 2.Kademe Temel Antrenör Kursu Temel Eğitiminden muafiyeti bulunan BESYO mezunları Uygulama Eğitimine başvuru yapma hakkına sahiptir. Başvuru yapacak kişilerin Judo Federasyonu Antrenör Eğitimi Talimatının 7. Maddesinde belirtilen uygulama eğitimine katılacaklarda aranılacak şartları taşımaları gerekmektedir. Katılımcıların başvurularını belirtilen başvuru tarihlerinde E-devlet- Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kursun maksimum başvuru sayısı 100 olmakla beraber, kursa kabul edilecek maksimum katılımcı sayısı 50 kişi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Uygulama Eğitimine başvuru yapan adayların maksimum katılımcı sayısının (50 Kişi) üzerinde olması durumunda Judo Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatının 7. Maddesinin 3. Fıkrasında yer alan öncelik koşulları ile kişilerin kursa yapmış oldukları başvuru tarihleri (Adayların başvurularını son ana bırakmamaları ve kendilerine ödeme için zaman ayırmaları kendileri için büyük önem arz etmektedir.) dikkate alınarak katılımcı listesi belirlenecektir. Belirlenen 50 kişilik katılımcı listesine ödeme onayı verilerek referans numarası gönderilecektir. Kursiyerler ödemelerini son başvuru tarihi olan 09 Ağustos 2022 tarihi saat 16:00’a kadar sadece referans numaraları ile ilgili bankaya (Garanti Bankası) yapmalıdırlar. 09 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00’da sistem otomatik olarak kapanacaktır. Başvurularını yapan ve referans numarası gönderilen kursiyer adaylarından ödeme yapmayanların başvurusu kabul edilmeyecektir. Başvurularını ve ödemesini doğru ve eksiksiz yapan adaylar maksimum 50 kişilik kontenjan olacak şekilde katılımcı listesinde yer alacaklardır. Kontenjanın dolması halinde ileriki tarihlerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecek olup resmi internet sayfamızda duyurusu yapılacaktır. Kurs Katılımcı Listesi yukarıda belirtilen tarihte Federasyonumuz resmi internet sayfasında yayınlanacaktır. Listede ismi bulunmayan kişiler kursa katılamayacaklardır.

(Antrenör Eğitim Talimatının 7. Maddesinin 3. Fıkrasında yer alan;

Judo Branşında Milli Sporcu olmak,
Judo branşında lisanslı sporcu olmak
Judo branşında almış oldukları ulusal ve uluslararası dereceleri belgelemek,
Üniversitelerin Beden eğitimi ve Spor Eğitimi veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
Üniversite ve Yüksekokul mezunu olmak
Yabancı dil bildiğini belgelemek,
Yukarıda belirtilen kriterleri taşıyan kursiyerlerin, bahse konu şartları taşıdığını gösterir belgeleri ön kayıt başvuru tarihleri içerisinde federasyonumuza bir dilekçe ekinde mail (turkjudo@judo.gov.tr) olarak göndermeleri gerekmektedir. Kontenjanın aşılması durumunda değerlendirme yukarıdaki kriterlere göre yapılacaktır.)

(E-Devlet) Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:


E-Devlet Giriş -> Gençlik ve Spor Bakanlığı -> Spor Bilgi Sistemi -> Uygulamaya Git -> Spor Elemanı -> Kurs adımlarını takip ederek istenen tüm bilgileri eksiksiz doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz E-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri E-posta adresiniz üzerinden gerçekleşecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtmiş olduğunuz E-posta adresinize kontroller sonrası gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur. Kurs için başvuru evrakları E-devlet kapısı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden eksiksiz olarak yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

Önemli Not: Adli Sicil Kaydı olan kursiyer adaylarının, adli sicil kaydına ilişkin gerekçeli kararlarını alarak Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir. Bu durumda olan kursiyer adaylarının gerekçeli kararları federasyonumuzca Disiplin Kuruluna gönderilerek, Disiplin kurulunun yazılı görüşü alınarak, görüşün spor bilgi sistemine sisteme yüklenmesi sağlanacaktır. Aksi halde kursa başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bütünleme Eğitimi ve Sınavı Başvurusu

Bütünlemeye katılacak kursiyerler başvurularını Spor Bilgi Sistemi (SBS) üzerinden yapmaları gerekmektedir. 

Bütünleme Kursu Ücreti Bilgisi:

Bütünleme kursuna katılacak kursiyerler, katılacakları her ders için 100,00 TL ücret yatıracaklardır. Kursiyerler, SBS üzerinden başvurularını yaptıktan sonra, federasyonumuz tarafından verilen ödeme onayı sonrası kendilerine e-mail olarak gönderilecek ‘referans’ numarasıyla ilgili bankaya ücretlerini yatırabileceklerdir.

Kurs Ücreti Ödeme Bilgisi:

Kurs Başvuru Ücreti 700,00 TL‘dir

Katılımcıların ödemelerini başvuru sırasında E-posta adresinize gönderilen referans numarası ile Garanti Bankasına aşağıda belirtilen ödeme yöntemleri ile yapmaları gerekmektedir. IBAN numarasına yatırılan ödemeler e devlet sistemi üzerinden görünmeyeceği için KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR. Ödemeler yalnızca REFERANS NUMARASI ile yapılmalıdır. Ödeme yapmadan önce aşağıda yer alan Ödeme Yöntemlerini inceleyiniz.

Uygulama Eğitimi Kurs ücretlerini banka gişesinden yatıracakların aşağıda belirtilen şekilde yatırması gerekmektedir.


Garanti Bankasına Banka Gişesinden Yapılacak Ücret Ödeme Aşamaları

Fatura Ödemeleri Ekranı
Kurum Ödemeleri (Spor Federasyonları Ödemeler)
Referans No ya da TC Kimlik No ile Ödeme
Diğer Ödeme Yöntemleri için (İnternet Bankacılığı, ATM vs.)  BURAYA..

Uygulama Eğitimine Katılacak Adaylarda Aranılacak Şartlar ve Açıklamalar İçin BURAYA…