Galatasaray'ın gündeminde transfer var. Sarı-kırmızılılarda kadroya dahil olacak oyuncular kadar, kimlerin ayrılacağı da merak ediliyor.

Ligin aksine UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarı, futbolcuların değerini artırdı. Avrupa'nın önemli kulüplerinin devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Özellikle Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Muhammed için birçok takımdan teklif geldiği öğrenildi. Başkan Burak Elmas'ın değerini bulan oyuncular için gelen teklifleri dikkate alacağı bildiriliyor.

Yönetimin, 3 futbolcu için toplam 45 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği ifade edildi.

Galatasaray, bu sezon ciddi çıkış yakalayan Marcao için 20 milyon euro talep ediyor. Brezilyalı stoper ile en ciddi ilgilenen takımın Napoli olduğu belirtildi.

Bu sezon tüm dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu’nun ise 4 talibinin olduğu dile getirildi. Genç oyuncu için Lyon, Monaco, Marsilya ve Wolfsburg’un nabız yokladığı; yönetimin, Kerem'den en az 15 milyon euro gelir elde etmek istediği ifade edildi.

Galatasaray'ın, 4 milyon dolara bonservisi yeni alınan Mustafa Muhammed için en az 10 milyon euro bonservis beklentisi var. Mısırlı futbolcu için, sezon başında olduğu gibi Fransız takımlarının ilgisi olduğu öğrenildi. Yönetim, bu futbolculara gelecek resmi tekliflere göre kararını belirleyecek.