Konya'da 10-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında Oryantiring 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu Uygulama Eğitimi  açılacaktır.

Antrenör Kursu Uygulama Eğitimi yüzyüze yapılacaktır. 

Kursa katılmak isteyen kursiyerler; https://www.turkiye.gov.tr/ Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvurularını yapacaklardır.

Başvuru tarihleri : 28 Temmuz - 5 Ağustos  2021 (Saat 17:00)

Başvuru sonuçları: 6 Ağustos 2021 tarihinde http://www.oryantiring.org.tr/ adresinde duyurulacaktır.

ORYANTİRİNG 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU UYGULAMA EĞİTİMİNE KATILACAKLARDA ARANILAN ŞARTLAR

 Adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Temel Eğitim Sınavından başarılı olmalıdır (veya Üst kademe Temel Eğitim Sınavıdan) ve ilgili bölüm mezunları muhafiyet haklarından yararlanabilir (https://sporegitim.gsb.gov.tr/Sayfalar/3675/2882/spor-bilimleri-spor-lisesi-ve-konservatuar-mezunlarinin-hak-ve-muafiyetleri.aspx)

Şartları sağlayan adaylar e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden başvurularını yaparlar.

 

Ödeme Bilgileri:

(TEB) Türk Ekonomi Bankası'na gişeden 565 TL olarak sistemden verilen  REFERANS NUMARASINA ile yatırılacaktır. Hesaba, internet üzerinden havale/eft yapılan veya bankamatikten yatırılan ücretler kabul edilmemektedir.

“Kurslarda 10 kişiden az olduğu takdirde kurs İPTAL edilecektir.”

ÖNEMLİ NOT: Ön Başvuru tamamlandıktan sonra mail adresinize gelen "REFERANS" numarası ile başvuru yaptığınız kurs ücreti şubeden yatırılacaktır.

Antrenör kart talebinde bulunacak kişiler 30,00-TL Antrenör kart ücretini Federasyon hesabına yatırdıktan sonra Federasyona dekont ve adresleri ile beraber mail gönderip isteyebilirler.

(Başvuru ücretini yatırırken Federasyon hesabına referans numarası olmadan direkt ücret yatırdığınız taktirde kursa katılacaklar listesinde isminiz görünmemektedir.)

 - Sistem üzerinde başvuru yapan ve ödemesini yapan kursiyer başvuru işlemlerini tamamlamış olur.

KURS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

MUVAFAKATNAME İÇİN TIKLAYINIZ... (İmzalanıp teslim dilecektir.)

 

Kurs Yeri: KONYA

- Antrenör Bilgi Formunu doldurularak getirilecektir. (Form için TIKLAYINIZ  İl temsilcisine teslim edilecek.)