Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta ilk olarak Şenol Güneş ile şans bulduğunu, Abdullah Avcı döneminde de A Takım'da yer aldığını belirten Rıdvan, "Güneş hocam benim yetişmemde başlangıç oldu suladı, Abdullah Avcı’nın yardımcısı Şenol Fidan budadı, destekledi, Sergen Yalçın hocam beni ortaya çıkardı. Valerien Ismael hoca ile yeni hedeflere yelken açtık." dedi.

"Beşiktaş benim yuvam, para kazandırarak gitmek isterim"

Son günlerde transferine ilişkin pek çok haber çıkan Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'Ta kalıcı olmak istediğini belirterek, "Beşiktaş benim yuvam. Kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket etmek isterim. Menajerim aracılığıyla pek çok teklif geldiğini duyuyorum ama ilgilenmiyorum. Benim hedefim, burada kalıcı olmak" dedi.

Genç futbolcu, olası transfer durumunu ise şöyle anlattı:

"Kulübüme Cenk Tosun gibi para kazandıracak durumda isem karşı koymam. Türk futbolcusunu Avrupa’da en iyi şekilde temsil ederim. Tabii her futbolcunun hedefi vardır. İngiltere’de oynamak en büyük hayalim. Bir gün neden olmasın?"

"Ismael çalışkan bir teknik direktör"

Kişisel gelişimi adına İngilizce dersi aldığını belirten Rıdvan, "Fizik ve kondisyon eksiğimi kapatmak için de sürekli çalışıyorum. Sakin ve teknik oynamayı sürdürüyorum. Bu şekilde Beşiktaş ve Milli Takım'da başarılı olmak istiyorum" sözlerini kullandı.

Yeni teknik direktör Valerien Ismael'in hırslı bir yapısı olduğuna dikkat çeken Milli futbolcu, şu açıklamalarda bulundu:

"Valerien Ismael başarıya aç, gençliğe önem veren, bilimle çalışan ve sürekli istatistikleri inceleyen, önemli bir teknik adam. Geldiği günden bu yana bizleri moral ve motivasyon olarak diri tutmaya çalışıyor. Empati yaparak bizlere hatalarımızı anlatıyor. Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Bizlerin maç içinde yaşadıklarını hissediyor. Bireysel hatalarımızı tek tek anlatıyor. Çalışkan ve hırslı."

"Idolüm Marcelo"

Sol bek pozisyonunda oynamasına rağmen sürekli ofansif düşündüğünü belirten Rıdvan, idolüne ilişkin soruya, "Sol kanatta tek isim var Caner Erkin, Yabancı olarak Marcelo, Alphonso Davies. Caner ağabey bana her zaman destek verdi. Ama benim tek idolüm var o da Marcelo." cevabını verdi.

Takım olarak problemli dönemlerinde takım arkadaşlarının çok destek verdiğini belirten Milli sol bek, yakın zamanda üniversiteye kaydolacağını da ekledi.