Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile Süper Lig'de yer alan diğer kulüpler Diyarbakır ve Hakkari'de şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF

TFF'den yapılan açıklamada, "Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda polis memurumuzun şehit olduğunu ve Hakkari Çukurca'da terör örgütünün hain saldırısı sonucu da kahraman askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kahraman polisimiz ve askerimize Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

TBF

Türkiye Basketbol Federasyonunun Twitter'dan yayımladığı taziye mesajında, "Diyarbakır'da görev başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuza ve Hakkari'de terör örgütünün hain saldırısıyla şehit olan iki askerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz." denildi.

Galatasaray 

Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Hakkari'de, hain terör örgütünün saldırısında şehit olan askerlerimiz ve Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polisimize Allah'tan rahmet, yüce milletimize başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe 

Fenerbahçe Kulübünün Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Hakkari'de hain terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen askerlerimize ve Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, şunlar kaydedildi:

"Hakkari'de hain terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan askerlerimize ve Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuza Yüce Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı dileriz."

Kerem BALYEMEZ'in Mesajı

Sitemiz, Spor ve Yaşam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerem BALYEMEZ Twitter hesabından yayımlanan mesajda, şunlar kaydedildi:

 

Öte yandan Süper Lig'de yer alan diğer kulüpler de şehit düşen güvenlik görevlileri için taziye mesajı yayımladı.

"Diyarbakır’da şehîd olan kahraman polis memurumuz BESYO mezunu Atakan Arslan'a ve diğer şehitlerimize Allâh'tan rahmet, silah arkadaşlarına, âilesine ve tüm milletimize sabr-ı cemîl niyâz ederiz. Âmîn!"

Kaynak: AA