KURS ÖN KAYIT BAŞVURUSUNDA İSTENEN BELGELER VE KURSA BAŞVURU ŞEKLİ


- Adaylar fiziki olarak herhangi bir evrak göndermeyecektir.


- E-Devlet Kurs Başvurusu: E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/ Uygulamaya Git/SporElemanı/Antrenör/Kurs Başvuru şeklinde yapmanız gerekmektedir. Mail adreslerinizi doğru girmenizi önemle rica ederiz.


- Kursa katılım ücretini, E-devlet üzerinden alınan referans numarası ile 2533 Kurum Kodunu belirterek TÜRK EKONOMİ BANKASI’ndan (TEB) işlem yapabilirsiniz. Kurs başvuru tarihleri içerisinde referans numarası ile ödeme yapmazsanız işleminiz geçersiz olacak ve kursa kabul edilmeyeceksiniz. Ayrıca Federasyon iban /hesap no bilgileri kullanılarak EFT/HAVALE ile yapılan ödemelerin geçerliliği olmayacak ve kursa kabul edilmeyeceksiniz.


- 8 Şubat 2021 tarihinde kesin kayıt isim listesi web sitemizde antrenör duyuruları bölümünde ilan edilecektir.

Kurs ücretleri şöyledir:
- 2. Kademe Temel Antrenör Yetiştirme Kursu – 900 TL
- 2. Kademe Denklik Başvuru ile Temel Antrenör Yetiştirme Kursuna Katılım Sağlayan Adaylar; 200 TL


Muhtelif İllerde Yapılacak Olan Kurs Yeri ve Tarihleri Şöyledir:

ÖNEMLİ


  • 12 Şubat Cuma, 13 Şubat Cumartesi, 14 Şubat Pazar günleri dersler ZOOM uygulaması üzerinden yapılacaktır. 15 Şubat Pazartesi günü dersler yukarıdaki tabloda belirtilen yerlerde devam edecektir. Zoom uygulaması için tarafınıza e-mail olarak gönderilecek olan link ile katılım sağlamanız, sisteme giriş yaparken adınız ve soyadınızı eksiksiz olarak girmeniz gerekmektedir. Devamsızlık durumunda belge almaya hakkınız olmayacaktır.

  • - Kursa katılım sağlayacak adayların Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına ve HES koduna sahip olması gerekmektedir; ilgili kurslarımızda her gün HES kodu sorgulaması yapılacaktır.

Başvuru ve Diğer Detaylar İçin tıklayınız...