Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Hakan Karaahmet, A Spor'a konuştu. Karaahmet, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e talip oldu.

17 yaşındaki oyuncuyu Giresunspor'da görmek istediğini ifade eden Giresunspor başkanı, "Fenerbahçe düşünürse Arda Güler'i oynatmak isteriz. Arda çok değerli bir futbolcu Türkiye için ama oynaması lazım. Oynatmalıyız. Giresunspor'da bu sene kiralık oyuncular alacak. Kampa kadar mevcut kadroya 5-6 oyuncu katmak istiyoruz" dedi.

HER 46 DAKİKADA 1 GOLE ETKİ

Bu sezon Fenerbahçelilerin büyük bir merakla beklediği Arda Güler, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 16 resmi maçın 2'sinde ilk 11'de yer aldı. 17 yaşındaki süper yetenek aldığı 373 dakika sürede 3 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu ve her 46 dakikada 1 gole etki etmiş oldu.

AVRUPA'NIN GÖZÜ ÜZERİNDE

Fenerbahçe'deki performansıyla sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da dikkatini çeken Arda Güler'e birçok dev kulübün talip olduğu iddia edildi. Özellikle PSG'nin Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti. Fakat Arda Güler'in kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istediği belirtildi. Borussia Dortmund'un da ilgilendiği genç yıldız, yeni teknik direktör Jorge Jesus'un en çok önem verdiği genç futbolcuların başında geliyor.

haber7