Kursiyerlerin tüm soru ve taleplerini egitim@tof.gov.tr adresi üzerinden yönlendirmesi gerekmektedir. E-Posta adresi Eğitim Kurulu tarafından güncel olarak takip edilecek olup, 24 saat içerisinde cevap verilecektir.

1. 2022 Yılı içerisinde düzenlenmesi planlanan antrenör yetiştirme kurslarının tarih ve yerleri 2022 Yılı Faaliyet Programımızda belirtilmiştir. Devlet yetkililerimiz tarafından pandemi sürecini etkileyecek bir takım kısıtlama veya yaptırımlar uygulanması halinde kursların tarih ve yerleri tekrar düzenlenerek duyurulacaktır.
2. Kurs katılımı 50 kişi ile sınırlıdır. Başvurular 30 Mayıs – 9 Haziran 2022 tarihleri arasında, 29 Mayıs 2022’yi 30 Mayıs 2022’ye bağlayan gece tam 00:00’da, sistemsel aksaklık olması halinde 30 Mayıs 2022 günü 10:00’da başlayacak şekilde E-Devlet/Spor Bilgi Sistemi’nden yapılacaktır.
3. Kontenjanların dolması yahut başvuru süresinin dolması ile, 2-7 Haziran 2022 tarihleri arasında Katılımcıların Türkiye Okçuluk Federasyonu Eğitim Talimatı’nda belirtilen öncelik sıralamasına göre belirlenmesi ve referans kodu oluşturularak ödeme yapması beklenecektir. 7 Haziran 2022 tarihinde saat 16:59’a kadar ücret ödemesi gerçekleştirmeyen kursiyer adaylarının başvuruları Eğitim Yöneticisi tarafından iptal edilerek, yedek listede ilgili öncelik sıralamasına göre adaylara hak tanınacaktır. Yedek listeden onay alan katılımcıların ücret ödemesini en geç 9 Haziran 2022 saat 16:59’a kadar yapması beklenecektir.

Öncelik Sıralaması uyarınca katılımcılar arasında;
a) Okçuluk branşında Milli Sporcu olduğunu belgeleyen adaylar %10 (4 kişi)
b) Okçuluk branşında en az 5 yıl lisanslı sporcu olduğunu belgeleyen adaylar %20 (10 kişi)
c) Okçuluk branşında ulusal ve uluslararası başarı belgesi ibraz eden adaylar %25 (12 kişi)
ç) Üniversite BESYO kurumunda okçuluk dersi almış olan adaylar %15 (8 kişi)
d) Üniversite ve yüksekokul mezunu olan adaylar %15 (8 kişi)
e) Yabancı dil bildiğini belgeleyen adaylar %15, (8 kişi)

Öncelik Oranlarına sahip olacaktır. Kontenjan dolması sonrası onay sürecinde öncelik sıralamasında a maddesinden e maddesine kadar arta kalan kontenjan, her seferinde sıralamada bir sonraki gruba devredecektir.
4. Kursların gerçekleştirileceği tesisin restaurant ve ortak alanları haricinde, özellikle dersliklerde ve diğer tüm alanlarda yiyecek – içecek tüketilmemesine dikkat edilecektir.
5. Her bir kurs için ders programını, kursun yapılacağı tesis ve diğer kuralları belirten duyurular, kurs tarihlerinden en az 1 gün öncesinde internet sitemizde yayımlanacaktır.
6. Kursumuz Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Elmalılı Hamdi Yazır Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda yapılacaktır.
7. 31 Mayıs 2022 günü, Kurs süresince kullanılacak Whatsapp grubu Eğitim Yöneticisi tarafından kurularak bilgi paylaşımı için kullanılacaktır.

8. Kurs Ücreti : 2.000,00 TL ‘dir. Ücret yalnızca T.E.B. Bankası aracılığı ile Sistem Ödemesi şeklinde yatırılabilecektir.

Ödeme İşlemleri için takip edilecek adımlar:
1- Çevrimiçi bankacılık sisteminden TEB Bankası > ödemeler / fatura ödemesi /Faturalar/Diğer/Gençlik Ve Spor Bakanlığı ödemesi olarak referans no/ T.C. Kimlik Numarası ile yatırabilirsiniz.
2- TEB ATM > Ödemeler > Kurum Ödemeleri > Gençlik Ve Spor Bakanlığı > Referans numarası ve T.C. Kimlik Numarası girişi ile yatırabilirsiniz.

İlgililere Önemle Duyurulur.


Türkiye Okçuluk Federasyonu