657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatı gençlik ve spor il müdürlükleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 31 Ağustos- 13 Eylül 2021 tarihleri arasında başvuru yapan ve millilik şartlarını taşıyan adaylar, Nitelik Değerlendirme Formu toplam puanlarını Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden öğrenebileceklerdir.

Ayrıca adaylar branş, grup ve kontenjan sayısına göre ilan edilen kontenjana girmeye hak kazanan en son adayın Nitelik Değerlendirme Formu toplam puanlarına dair istatistiklere duyuru altında yer alan branş - il bazlı istatistik verilerinden ulaşabileceklerdir.

Başvuru sonuçlarına ve Nitelik Değerlendirme Formu puanlarına ilişkin itirazlar, 5 (beş) iş günü içinde yazılı olarak Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına yapılacaktır. İtirazlar, en fazla 15 (on beş) iş günü içinde incelenerek karara bağlanacak ve adayın itiraz dilekçesinde beyan ettiği posta adresine bildirilecektir.

Duyurunun ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içinde ıslak imzalı ve yazılı olarak Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına ulaştırılmayan, itiraz dilekçesinde T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. E-posta veya faksla yapılacak itirazlar kabul edilmeyecektir.

İtiraz süresinin tamamlanmasına müteakip nihai sonuçlar ve diğer hususlar Bakanlığımız ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Ayrıca, adaylar nihai sonuçlara ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

Branş - Grup ve İl Kontenjan Dağılımı için TIKLAYINIZ.

Branş - İl Bazlı İstatistik Verileri için TIKLAYINIZ.