Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında çifte mutluluk yaşadı. Sarı-lacivertli taraftarlar 5-1'lik farklı galibiyetin yanı sıra Arda Güler'in oynamasına çok sevindi.

Genç futbolcuya şans vermediği için eleştirilen Teknik Direktör Jorge Jesus 18 yaşındaki oyuncuyu bu sezon ilk kez Kasımpaşa maçında on birde sahaya sürdü.

Arda sahada kaldığı süre boyunca takımının en iyi isimlerinden biri olarak dikkati çekti. Hücum organizasyonlarındaki pas trafiğini başarıyla yöneten genç futbolcu, Valencia'nın üçüncü golünde etkili oldu.

Arda'nın üst direkten dönen aşırtmasını takip eden Ekvadorlu oyuncu fileleri havalandırdı. Milli oyuncu, Fenerbahçe'nin bir sonraki golünde de kalitesini konuşturdu..

Arda Güler'in 69'uncu dakikada Batshuayi'ye verdiği pas Valencia'nın dördüncü golü olarak ağlarla buluştu.

Genç 10 numara, tribünlerin alkışları eşliğinde 71'inci dakikada yerini Diego Rossi'ye bıraktı.

Arda Güler'in başarılı futbolu istatistiklere de olumlu yansıdı. 17 yaşındaki oyuncu Kasımpaşa karşısında yüzde 90 isabetli pas oranıyla oynadı. Yaptığı 4 ortanın 3'ünde başarılı olan Arda iki kez top çaldı.

5 kilit pasla sarı lacivertli takımın ataklarına yön veren genç oyuncunun bir şutu direkten döndü. 45'inci dakikada sarı kart gören Arda Güler, 5 kez de ikili mücadele kazandı.