Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u Trezeguet ve Naci Ünüvar'ın golleriyle 2-0 yendi. Karadeniz ekibi sezonun 11. galibiyetini alırken puanını da 38 yaptı.

Teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından transfer ve sakatlıklar hakkında konuştu.

Takımdan 3 futbolcunun problem yaşadığını dile getiren Avcı, "Bartra'nın kasığında problem var. Yarın MR'dan sonra belli olacak. Abdülkadir Ömür baş dönmesi yaşadı. Eren Elmalı'nın da durumu yarın belli olacak." dedi.

Transfere değil taraftara ihtiyaçları olduklarını söyleyen Abdullah Avcı, "Bu takım 27 aydır rekorlar kırıyor ve bunu taraftarlarla birlikte yaptık. Onlarla birlikte devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hamsik ile ilgili konuşan Avcı şunları kaydetti:

"Marek dünya ve Trabzonspor tarihinin özel oyuncusu ve insanı. Yaşadığı sakatlıklar oldu. 50 maç ortalamsı ile oynayan bir futbolcu. Geçen hafta sakatlığından sonra yapılan tespitte 4-6 hafta arası çalışma sürecine ihtiyacı olacaktı. 2-3 gün izin istedi 7-8 gün git dedim. Giderken şunu söyledim. Döndükten sonra beraber ne yapmak istediğiyle alakalı ona yardımcı olacağız. Oynayacaksa, bırakıp antrenör olarak da veya onun vizyonu açısından Trabzonspor faydalanmak ister" 

"36 maçtır burada maç kaybetmiyoruz"

Oyunun büyük bölümüne sadık kalan oyuncularını tebrik eden Avcı, "36 maçtır burada maç kaybetmiyoruz. Bunun en büyük etkenlerinden bir tanesi Trabzonspor taraftarı. Bize koşulsuz destek veriyorlar. Trabzonspor'un çok alışık olmadığı son 3 maçta deplasmanda mağlubiyetler yaşıyoruz. Transfere ihtiyacımız yok. Onlara ihtiyacımız var diyorum. 27 aydır bize destek oluyorlar. Şampiyonluklar yaşadık, kupalar aldık. Rekorlar kırdık. Herkes mutlu, kazandık. Biz kazanarak devam etmek istiyoruz. Yarışın içine her türlü girmek istiyoruz. Maç kazanmak çok önemli. Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'ni de yüksek enerjide, daha öz güvenli götürmemiz açısından önemli. Kısa bir süremiz var ve önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.